Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
10949
#lilusienka nieaktywny
16 listopada 2013r. o 21:21
WYSLALAM WIADOMOSC JUZ WSZEDZIE DO ZNAJOMYCH DO NIEMIEC BO MAM ICH DUZO ,ZEBY SIE DOLACZYLI DO ZBIORKI , MAM NADZIEJE ZE ZDAZYMY
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 listopada 2013r. o 22:09
~pani O napisał(a): pieniążki poszły, mam tylko nadzieje ze ziemia boleslawiecka rozliczy sie z rodzina tej Pani uczciwie ....

Co roku wpłacam na konto podopiecznego ZB 1%. I wiem, że dokładnie się rozliczają.
~ja napisał(a): A ja dodatkowo proponuję akcje sms. Nawet te symboliczne 1 zl da już jakąś sumkę. Niestety problem w tym, że nie wiem jak tym się zająć i mieszkam za granicą więc to dodatkowy problem.

Kiedyś załatwiałam takie numery. Jakby co, mogę pomóc. Jest tylko jedno ale, podatek idzie do operatora. Mimo wielu próśb nie zmieniło się nic!
Katarzyna napisał(a): Teraz muszę załatwić z allegro i jak się okazuje jeszcze pismo do Urzędu Miasta w B-cu z prośbą o zgodę na zorganizowanie zbiórki publicznej. Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia się uda to wszystko załatwić!!

Jako podopieczna ZB nie trzeba (chyba). Stowarzyszenie powinno taką zgodę już mieć.
~ktoś obcy niezalogowany
17 listopada 2013r. o 8:45
przelałem 500. Więcej nie mogę na tą chwilę :( Życzę by wszystko się powiodło i będę za to mocno trzymał kciuki.
~ja niezalogowany
17 listopada 2013r. o 12:48
To jezeli masz mozliwosc zalatwienia takiego numeru i niebylby to dla ciebie problem to zrob to:)... tak, podatki, podatki, podatki. no coz ale zawsze cos zostanie, czyz nie??:)
~pomagajmy niezalogowany
17 listopada 2013r. o 13:16
pomagajmy UP!!!

a co do maszego kraju to jest jakis szok!!!gdzie konstytucja????która powinna zapewnic obywatelowi prawo do leczenia itp????gdzie do k..y nędzy!
~ niezalogowany
18 listopada 2013r. o 1:54
~ja napisał(a): To jezeli masz mozliwosc zalatwienia takiego numeru i niebylby to dla ciebie problem to zrob to:)... tak, podatki, podatki, podatki. no coz ale zawsze cos zostanie, czyz nie??:)

W takim razie potrzebuję namiary na kogo będzie podpisana umowa. Proszę o jakiś adres mailowy, nie będę śmiecić na forum.
~Ula niezalogowany
18 listopada 2013r. o 8:13
~ napisał(a):
~ja napisał(a): To jezeli masz mozliwosc zalatwienia takiego numeru i niebylby to dla ciebie problem to zrob to:)... tak, podatki, podatki, podatki. no coz ale zawsze cos zostanie, czyz nie??:)

W takim razie potrzebuję namiary na kogo będzie podpisana umowa. Proszę o jakiś adres mailowy, nie będę śmiecić na forum.

Proszę przesłać informację na mój adres [email protected]. Skontaktuję się z mężem Agnieszki i wszystko mu przekażę
~Tomek niezalogowany
18 listopada 2013r. o 11:21
Zobaczcie ile już odsłon ma ten artykuł... Wystarczyłoby gdyby każdy przelał 10 zł i już by się uzbierało. To pokazuje, że w powiedzeniu ziarnko do ziarnka ... jest wiele prawdy. Życzę zdrowia Pani Agnieszce
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza