wszędzie dzwoniliśmy i nie boję się mówić że nawet byliśmy wypraszani mimo że wizyta była umówiona .a teraz jeszcze próbuję dodzwonić się do warszawy .
#ow.verysweet nieaktywny 14 listopada 2013r. o 21:27
dopiero zaczelismy, tak na prawde to dopiero wczoraj dowiedzielismy sie o pani Agnieszce! :))))))))))) juz mamy ustalone mniej wiecej troche , dzwonilem do Ziemi Boleslawiec i dowiedzialem sie duzo o legalnosci naszych zbiorek. Nasz plan to jak narazie dotrzec do jak najwiekszej liczby szkol w ktorej zostana zebrane zbiorki :))))))) w Gimnazjum Samorządowym nr 2 jutro zostanie puszczony radiowezel na temat zbiorki, zmobilizujemy czynny udzial. Pozniej koncert charytatywny majacy 2 edycje, pierwsza w Starym Teatrze a druga podczas Musicalu organizowanego w 2. Niedlugo pojawia sie ulotki w miescie na temat koncertu :))) pozdrawiam !
cytat z facebooka
"Cześć, hej i czołem Wam wszystkim, chciałbym skorzystać z masowego środku przekazu czyli strony głównej facebooka. Otóż ostatnimi czasy zauważyłem wraz z grupą przyjaciół intrygujący post na bolec.info,w Bolesławcu żyje kobieta która jest chora na nieoperacyjnego, złośliwego nowotwora mózgu (guz pnia mózgu) znanego dalej rakiem. Rak ten to bardzo pechowa choroba, śmiertelna. Głównie, razem z Kaja Chimniak, Maja Mielecka i innymi osobami organizujemy akcje charytatywną, zbieramy szukamy i tworzymy zbiórki dotyczące zbierania pieniędzy. Całość ma charakter profesjonalny, bez żadnej opierduchy i zbędnego marnowania czasu. Ostateczny koszt leczenia wynosi 35 tys EURO (150tys zł). Potrzebujemy chętnych i super fajnych osób do wszelakich zbiórek i wpłacających którzy są na prawde mile widziani. Wiem ,że niektórych tak na prawde ten post gówno obchodzi ale tu zapobiegamy o ludzkie życie.. Kobieta ma 30 lat, jest mężatką i ma 2 małych dzieci, syna Cypriana 9-latka i półtoraroczną córke - Elize. Ehh, pomyślcie sobie ,że okazało się ,że Wasza matka ma raka.. I ,że do świąt Bożego narodzenia ma być koniec. Nie spędzicie z nią tych świąt ani nie przytulicie sie do niej.. ból? mało powiedziane..
Dlatego działajcie! Zróbmy to razem! Udostępniajcie ten post i udzielajcie sie, popytajcie rodziców! ZRÓBMY TO RAZEM , URATUJMY JEJ ŻYCIE !
STOWARZYSZENIE ZIEMIA BOLESŁAWIECKA
59-700 BOLESŁAWIEC UL. KASZUBSKA 4
NR KONTA: 82 1240 1473 1111 0010 0175 6262
TYTUŁ WPŁATY "NA LECZENIE AGNIESZKI SOBOLEWSKIEJ"
PS. Mamy wiele innych pomysłów do zrealizowania.. Czekamy na CIEBIE, kreatywną osobe do działania. Posiadasz jakiś talent który mógłbyś zaprezentować na scenie? :))))))))))))) Pisz do mnie. Jakiś szczególny, inny talent? Jakieś wyroby malarskie etc? Pisz do mnie.
UZBIERAMY TO.
"
Dopisane 14.11.2013r. o godz. 21:27:
dzięki temu postu na facebooku napisało do mnie kilka osób z postanowieniem wykonania przelewu! cieszy mnie to:))
mozna tez oglosic w lokalnej telewizji i tv luzyce bo to juz nie tylko boleslawiec.
W niedalekim czasie zblizaja sie andrzejki, warto moze zorganizowac zabawe z ktorej pieniazki zostana przeznaczone na ten cel, wiem ze to niedlugi czas ale moze warty przemyslenia?
a najlepiej jakby było wiadomi ile jest na koncie i ile ciagle przybywa taki licznik podac to by było fajne dla tych co wpłacaja i motywujace dla innych :)
~ napisał(a): a najlepiej jakby było wiadomi ile jest na koncie i ile ciagle przybywa taki licznik podac to by było fajne dla tych co wpłacaja i motywujace dla innych :)
Maciej Małkowski obiecał, że od przyszłego tygodnia będzie nam przekazywał raporty ile udało się już uzbierać.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.