Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
2350
#Katarzyna nieaktywny
14 listopada 2013r. o 14:25
Owszem, można. Ale przecież licytacji internetowych nie trzeba wykluczać? Mają niepodważalnie większy zasięg niż te stacjonarne, choć aukcja, tak jak wspomniałaś, np. w teatrze czy kiermasz też byłaby dużym plusem bo tutaj mogą przyjść przede wszystkim bliscy, znajomi bliskich, przyjaciele, itd.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Hania niezalogowany
14 listopada 2013r. o 14:25
Pani Katarzyno Rott, pomysłów każdy ma kupę. Proponuję zatem Pani się tym zająć.
~Papuga niezalogowany
14 listopada 2013r. o 15:07
Ile mogłam - wpłaciłam. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :*
~ja niezalogowany
14 listopada 2013r. o 15:49
A ja dodatkowo proponuję akcje sms. Nawet te symboliczne 1 zl da już jakąś sumkę. Niestety problem w tym, że nie wiem jak tym się zająć i mieszkam za granicą więc to dodatkowy problem.

Co wy na to?
~ja niezalogowany
14 listopada 2013r. o 15:54
również szkoły mogą sie włączyc w akcje. np. sprzedaz wypieków na przerwach. kazdy pomysl sie przyda i kazdy grosz:)
~nadzieja niezalogowany
14 listopada 2013r. o 16:09
Ja tez wierzę, że się uda:)

Pamiętacie jak spełnialiśmy życzenie 6-letniej Oliwki?? ile tysięcy kartek urodzinowych dostała?? wiec jak sie wszyscy zmobilizujemy to także spełnimy marzenia Agi- zeby żyć bo ma dla kogo...pieniażki wysłane:)
~Katarzyna Rott niezalogowany
14 listopada 2013r. o 17:46
Trudno zorganizować miejscową licytację kiedy mieszka się poza granicami. Z doświadczenia wiem, że fizyczne aukcje charytatywne przynoszą więcej dochodów niż internetowe. Prawda jest taka, że nie trafiłabym na to forum gdyby w prywatnej rozmowie nie podano mi linka. Forum bolesławieckie ma zasięg bardzo lokalny.Facebook już większy, ale wydarzenia dotyczacego zbiórki już nie znalazłam.
Czy ktoś może wie czy powstała podobna rzecz?
2350
#Katarzyna nieaktywny
14 listopada 2013r. o 19:40
Katarzyno, czekam na oficjalne zgodę na współpracę z ZB, aby móc organizować licytacje charytatywne na allegro. Gdy tylko uzgodnię z nimi, pojawi się na koncie Adama, męża Agi oraz moim (i mam nadzieje, że na wielu innych poprzez udostępnienie) wydarzenie o zbiórce przedmiotów do aukcji internetowych.

Dopisane 14.11.2013r. o godz. 19:40:

P. S. Zgoda już jest. Teraz muszę załatwić z allegro i jak się okazuje jeszcze pismo do Urzędu Miasta w B-cu z prośbą o zgodę na zorganizowanie zbiórki publicznej. Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia się uda to wszystko załatwić!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza