Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~ niezalogowany
14 listopada 2013r. o 23:34
Jeżel ktoś ma konto na demotywatorach lub na wiocha moze umieściby info. te strony są przegladane przez wiele osób zawsze nagłośni to sprawę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7878
#ojciec nieaktywny
15 listopada 2013r. o 1:24
Agnieszko, koleżanko droga, trzymam za Ciebie kciuki i dorzucam co nieco, bo wierzę że się uda. Czy dzieci i mąż mają jakąś pomoc, wsparcie od innych? Może dziećmi trzeba się zaopiekować, żeby nie biły się ze stresem? Ja nie mogę pomóc fizycznie, bo za daleko jestem, ale chciałem zwrócić tylko uwagę na ten aspekt życia rodziny Agnieszki. Adamie całym sercem jestem z tobą..trzymaj się i zaufaj ludziom, zwykłym ludziom, bo oni mogą więcej niż instytucje.
~Ula niezalogowany
15 listopada 2013r. o 9:13
ojciec napisał(a): Agnieszko, koleżanko droga, trzymam za Ciebie kciuki i dorzucam co nieco, bo wierzę że się uda. Czy dzieci i mąż mają jakąś pomoc, wsparcie od innych? Może dziećmi trzeba się zaopiekować, żeby nie biły się ze stresem? Ja nie mogę pomóc fizycznie, bo za daleko jestem, ale chciałem zwrócić tylko uwagę na ten aspekt życia rodziny Agnieszki. Adamie całym sercem jestem z tobą..trzymaj się i zaufaj ludziom, zwykłym ludziom, bo oni mogą więcej niż instytucje.

Dzieci są pod opieką najbliższej rodziny Agnieszki, a o wsparciu ze strony dziecięcej poradni psychologicznej, szczególnie dla Cypriana, również rozmawiałam z rodziną Agnieszki. Dziekuję za zainteresowanie w tej kwestii.
~GOSIA niezalogowany
15 listopada 2013r. o 23:39
PIENIADZE PRZELAŁAM, ŻYCZĘ ZDRÓWKA DLA WAS WSZYSTKICH,NIE PODDWAWJ SIĘ AGNIESZKO, POZDRAWIAM :*
~Ula niezalogowany
16 listopada 2013r. o 9:47
http://zyc-jaknajdluzej.blog.pl/
~ niezalogowany
16 listopada 2013r. o 10:04
Polska Kasa chorych hmmm to nie kasa chorych to wykanczalnia ludzi a Polski prezydent??? Panie Prezydencie oddaj polowe pensji dla Mamy malych dzieci, skoro stworzyles tak chora reforme zdrowia.Dolanczam sie do wyslania paru euro byc moze pomoge rowniez w uratowaniu Pani Agnirszki.
P.s. Szukajcie jeszcze pomocy u Miasta partnerskiego w niemczech!!!!!
~Beata niezalogowany
16 listopada 2013r. o 11:16
~Ula napisał(a): http://zyc-jaknajdluzej.blog.pl/

http://zyc-jaknajdluzej.blog.pl/2013/11/16/historia-choroby-w-skrocie/
~ niezalogowany
16 listopada 2013r. o 15:47
Czy ta operacja pomoże jej wyzdrowieć czy jedynie sprawi że choroba będzie się wolniej rozwijać?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza