Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
10949
#lilusienka nieaktywny
13 listopada 2013r. o 21:23
RÓWNIEŻ SIĘ PRZYŁĄCZAM NIEWIELE ALE ZAWSZE COŚ,SAMA MAM TAKĄ MAŁA CÓRECZKĘ I WIEM JAK MAMA JEST JEJ POTRZEBNA! TAK ŻE AGNIESZKO JA TEŻ JESTEM AGNIESZKA A AGNIESZKI SĄ SILNE I WSZYSTKO POKONAJĄ!! TRZYMAM KCIUKI I BĘDĘ SIĘ MODLIĆ ZA CIEBIE!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 21:34
Mam pytanie czy mozemy pisac również maile do róznych fundacji z prośbą o wsparcie??
~Monika niezalogowany
13 listopada 2013r. o 22:07
Agnieszko, dasz radę pozdrawiam i życze duzo zdrowia
~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 22:42
ale sie poplakalam,ja rowniez mam trzy coreczki i rowniez na imie Agnieszka,jutro ide wplacic pieniazki,bede sie modlic za Pania,bedzie dobrze i napewno spedzi Pani zycie wypelnione pieknymi chwilami ze swoimi dzieciaczkami i zapomni ze takie cos mialo miejsce..
2047
#mildzia nieaktywny
13 listopada 2013r. o 22:43
~d napisał(a): Czy mozna prosic o podanie IBAN oraz BIC/SWIFT banku?

Czekamy na szczegółowe dane od Stowarzyszenia, jak tylko będziemy wiedzieć coś więcej od razu poinformujemy na portalu oraz naszym profilu na Fb.
~ala niezalogowany
13 listopada 2013r. o 23:16
~ napisał(a): Mam pytanie czy mozemy pisac również maile do róznych fundacji z prośbą o wsparcie??

Bardzo prosze o info od członków rodziny Pani Agnieszki jestem w stanie dzwonic, pisac maile do fundacji jeżeli trzeba bede się dobijac nawet do tv. Oprócz naszej pomocy trzeba bardziej nagłośnic sprawę. Tak mi sie wydaje, trzeba działac!!
~pani O niezalogowany
14 listopada 2013r. o 6:21
do góry, do góry!!!!
~ niezalogowany
14 listopada 2013r. o 7:43
~ala napisał(a):
~ napisał(a): Mam pytanie czy mozemy pisac również maile do róznych fundacji z prośbą o wsparcie??

Bardzo prosze o info od członków rodziny Pani Agnieszki jestem w stanie dzwonic, pisac maile do fundacji jeżeli trzeba bede się dobijac nawet do tv. Oprócz naszej pomocy trzeba bardziej nagłośnic sprawę. Tak mi sie wydaje, trzeba działac!!

nr telefonu do Adama-męża Agi jest na plakacie, proszę dzwonić najlepiej do niego albo pisać do niego na fejsie w tej sprawie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza