Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
4596
#becia73 nieaktywny
14 listopada 2013r. o 10:35
Przyłączam się też do pomocy i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~PRZYJACIÓŁKA niezalogowany
14 listopada 2013r. o 11:00
Rozmawiałam z mężem Agnieszki - Adamem i jak najbardziej mogą Państwo zwracać się do fundacji. Wszelka pomoc mila widziana
2350
#Katarzyna nieaktywny
14 listopada 2013r. o 11:18
A ja z kolei planuję aukcje na rzecz Agnieszki i Adama. Jestem na etapie zbierania rękodzieła (głównie kartki okolicznościowe, możliwe, że notesy czy albumy, prace na szydełku). Wesprą nas naprawdę fantastyczne, wiodące blogerki, które tworzą nieprawdopodobnie piękne rękodzieło. Teraz jestem na etapie załatwienia sprawy z Ziemią Bolesławiecką. Mam nadzieję, że zgodzą się abym zajęła się licytacjami na Allegro, z których całkowity dochód wędrował będzie bezpośrednio na subkonto Agi w tymże Stowarzyszeniu.
Mam nadzieję, że ZB zgodzi się i niebawem wystartują pierwsze.
Będę informować na bieżąco.
Pozdrawiam,
Katarzyna
~PRZYJACIÓŁKA niezalogowany
14 listopada 2013r. o 11:26
Udało mi się ustalić IBAN PL8212401473111001001756262, SWIFT banku to PKOPPLPW
~Iwona niezalogowany
14 listopada 2013r. o 11:46
Boże! Moja Koleżanka. Na dodatek młodsza ode mnie. Wstrząsająca informacja. Na pewno pomogę. Aguś powrotu do zdrowia Ci życzę.
~Ewa niezalogowany
14 listopada 2013r. o 13:27
Katarzyna napisał(a): A ja z kolei planuję aukcje na rzecz Agnieszki i Adama. Jestem na etapie zbierania rękodzieła (głównie kartki okolicznościowe, możliwe, że notesy czy albumy, prace na szydełku). Wesprą nas naprawdę fantastyczne, wiodące blogerki, które tworzą nieprawdopodobnie piękne rękodzieło. Teraz jestem na etapie załatwienia sprawy z Ziemią Bolesławiecką. Mam nadzieję, że zgodzą się abym zajęła się licytacjami na Allegro, z których całkowity dochód wędrował będzie bezpośrednio na subkonto Agi w tymże Stowarzyszeniu.
Mam nadzieję, że ZB zgodzi się i niebawem wystartują pierwsze.
Będę informować na bieżąco.
Pozdrawiam,
Katarzyna

Chętnie dorzucę coś od siebie.proszę o jakiś kontakt.
2350
#Katarzyna nieaktywny
14 listopada 2013r. o 13:46
Ewo, to mój adres e-mail: katarzyna.herdzik_gmail.com, oczywiście zamiast _ wstaw @ :).
~Katarzyna Rott niezalogowany
14 listopada 2013r. o 14:03
Dobrze by było zorganizować aukcję charytatywną i zaprosić miejscowych z Bolesławca.Są przeciez placówki które z organizacji nie czerpią korzyści a jeden wieczór( np w Starym Teatrze ) może przynieść znacznie więcej niż osobno zakladane aukcje internetowe. Czy i gdzie się z tym udać- nie wiem jednak mogę na cele aukcji przeznaczyć malarstwo akwarelowe i fotografie oraz płyty winylowe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza