Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Każdy może pomagać!!

9714
#BPM nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:25
TOjsienka napisał(a): Zgłaszając swoje potrzeby pamiętajcie o jednym-Bolesławiec nie jest dużym miastem i każdy kogoś zna

Jestem zachwycony i oczarowny Twoja wypowiedzia. Dobro nie czyni halasu. Bez medialnego szumu w internecie, jest wystarczajaca rzecza " wyjsc na misto," aby znalezc potrzebujacych pomocy, nawet wsrod sasiadow.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Andrzej niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:25
Właśnie założyłem gg 49783641 tam też można wysyłać zgłoszenia i zapotrzebowania
~Andrzej niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:28
Tak jak pisałem na samym początku. Tu nie będzie kamer czy gazet które będą pisały o ludziach dobrej woli. Ale będzie uśmiech ludzi i słowo "dziękuję".
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:40
BPM napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Zgłaszając swoje potrzeby pamiętajcie o jednym-Bolesławiec nie jest dużym miastem i każdy kogoś zna

Jestem zachwycony i oczarowny Twoja wypowiedzia. Dobro nie czyni halasu. Bez medialnego szumu w internecie, jest wystarczajaca rzecza " wyjsc na misto," aby znalezc potrzebujacych pomocy, nawet wsrod sasiadow.

Jaki medialny hałas?Akurat podany już został adres i wszystko będzie się kręcić poza forum byle ten zawsze był widoczny na portalu.Ja nie wiem,dysponujesz taką ilością rzeczy w różnych kategoriach żebyś mógł zawsze pomóc sąsiadom ze się od razu spinasz?Ktoś może mieć albo umieć i zgodzić się zrobić za darmo a nawet możesz o tym nie wiedzieć to wystarczy że sie skontaktujesz.
Przy tej okazji okaże się czy wszyscy tak służą pomocą jak piszą na forum czy będzie tylko garstka.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
9714
#BPM nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:48
TOjsienka napisał(a): Przy tej okazji okaże się czy wszyscy tak służą pomocą jak piszą na forum czy będzie tylko garstka.

Bedzie znacznie wiecej niz tych, ktorzy sie wypowiadaja na forum.
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:50
No i mam taką nadzieję.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11060
sloneczko010981
27 stycznia 2014r. o 21:51
Napiszę tylko jedno: świetna i potrzebna inicjatywa!
9714
#BPM nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:58
TOjsienka napisał(a): No i mam taką nadzieję.

Nie mam takiej nadziei. Jestem o tym przekonany. Mam pewnosc, ze tak bedzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza