Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co się dzieje w Leśniku Osiecznica

~od lat tu jestem niezalogowany
4 lutego 2014r. o 16:59
Z tego co ja się orientuje,to zespoły trampkarzy w Osiecznicy od ok 16 lat(czyli od momentu kiedy powstały) to zespoły: GOKiS Osiecznica, a teraz GOSiR. Czyli to nie zarząd Leśnika decyduje o wycofaniu zespołu z rozgrywek, a gminy podmiot GOSiR Osiecznica. Jeśli rozejrzeć się po całym powiecie, mało tego po całym okręgu jeleniogórskim, to taki proceder ściągania zawodników z innych miejscowości czy klubów jest normalny i akceptowany przez społeczeństwo np BKS Bolesławiec, GKS Warta Bolesławiecka, Olimpia Kamienna Góra i można wymieniać tak bez końca. Problem raczej nie leży w złym zarządzaniu zespołem, a w tym że dzieci wybierają komputer a nie piłkę, a jeśli już chcą grać to rodzice wysyłają je do prywatnych szkółek piłkarskich, których tak wiele powstało w ostatnim czasie. Bez młodzieży kluby z tak małych miejscowości jak Osiecznica nie mają racji bytu. Każdy potrafi krytykować, a niech sobie odpowie czy coś zrobił zrobił dla swojego klubu oprócz kilku wyzwisk z trybun i postawienia piwa po wygranym meczu zawodnikom??? To nie na tym polega, masz chęci i pomysł to zacznij działać tak jak napisał "Roan".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~UG niezalogowany
4 lutego 2014r. o 17:59
~JP napisał(a): Może i wolontariat ale przetarg na remont stadionu wygrał jakimś trafem szwagier Prezesa.

Przetarg rozpisał Urząd Gminy i mam rozumieć, że chcesz oskarżyć kogoś o nieuczciwość ?
Masz sobie poczytaj: http://www.osiecznica.bip.net.pl/?c=383

I następnym razem sobie uważaj, bo mogę nie mieć humoru i za takie bezpodstawne peplanie możesz być pociągnięty do odpowiedzialności .

Net nie jet anonimowy, pamiętaj :>
~ niezalogowany
4 lutego 2014r. o 19:08
UG straszyć to możesz wilka lasem .A co nie jest prawdą kto wygrał przetarg,
~ niezalogowany
4 lutego 2014r. o 19:15
Dał najniższą cenę to wygrał.
~UG niezalogowany
4 lutego 2014r. o 19:36
Nie straszę, nie ostrzegam , tylko uświadamiam , bo później będzie płacz.

Nie wygrał "jakimś trafem" , tylko trybem przetargowym !

Jeżeli masz jakieś informacje o nieprawidłowościach w trybie postępowania, to są instytucje tym zajmujące się.

Jeżeli to tylko Twoje domniemanie, albo biadolenie dla poprawienia ego, to wyluzuj .

sam sobie odpowiadasz ? - IP: 188.146.85.***
~do UG niezalogowany
4 lutego 2014r. o 19:52
Mądralo jeśli ktoś napisał jakimś trafem to znaczy że jakimś trafem dał najniższą cenę nie znając cen konkurencji.
~ niezalogowany
4 lutego 2014r. o 20:14
Aleś wymóżdżył , uuuuuh.

Klawiszek z przecinkiem się zaciął na klawiaturce, czy do szkoły pod górkę było? ;)
~ble ble niezalogowany
4 lutego 2014r. o 21:11
przecież łaski nikt nie robi klub występujący w kl O musi posiadać dwie drużyny młodzieżowe .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza