Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chamstwo nie zna granic
~ niezalogowany
18 lutego 2014r. o 15:46
Niestety wierzę o tyle, że gość ostatnio moją koleżankę też skasował podwójnie za jedno USG. Nie pani doktor tylko ten pan-kasjer.Też nie było miło, ale nie tak wulgarnie. Już nigdy więcej tam nie pójdzie, jak chyba i cała reszta nabranych przez kasjera na podwójne opłaty. Ja moją mamę tam ostatnio zapisałam, ale po tym, co czytam -już wiem co zrobić.

ps. Plotka niesie , że zostało mało czasu i trzeba szybko zarobić.Tylko nie tak... nie kosztem reputacji pani doktor, panie kasjerze. Akurat tego pana P.B. uprzedzono o koszcie wizyty, że może być podwójny. Moja koleżanka zdziwiła się na koszt wizyty dopiero po wyjściu z gabinetu.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ja niezalogowany
18 lutego 2014r. o 16:23
Dobrze, że bolec pozwala no tym pisac. Nie tak dawno w tym temacie - co napisałem to usunęli - niby obrażanie Pana Marsz.....A teraz co? Wolno tak już pisac?? Moje posty były, w porównaniu do tych powyżej, niczym laurka!!!!!
A skoro wolno to nie dziwię się, że Pan Burdyna tak zareagował. Marsza... wypytuje przy pełnej poczekalni o wszystko - nie jest przecież lekarzem no i co z tajemnicą danych osobistych? Współczuję Pani Doktor - takiego świrusa miec za męża to gehenna....7BB3E

~Tutejszy niezalogowany
18 lutego 2014r. o 16:40
A czy Urząd Skarbowy był by skory zająć się tym tematem?? zastanawia mnie fakt iż osoby nie wykazujące ŻADNEGO! DOCHODU! są dysponentami takiego majątku?? takie rzeczy to tylko w polsce
~ niezalogowany
18 lutego 2014r. o 18:46
Pani Marszałek jest bardzo dobrym lekarzem ... to że męża świra to fakt ale co zrobić nie trzeba oczerniać jej ... fakt fkatem że powinna wymienić osobe rejstrującą i było by po temacie a on odstrasza klientów. Najlepszy jest jak się siedzi w poczekalni i podchodzi do kogoś i się wydziera że za głośno się rozmawia mimo że mówi się szeptem... Albo jak wypytuje na cały głos klienta który dzwoni ("skąd Pan wie że ma Pan prostatę" )cała poczekalnia płakała ze śmiech a on wychodzi ł i Nas upokajał....On naprawdę jest niezrównoważony i przynosi Pani doktor tylko wstyd....
~ niezalogowany
18 lutego 2014r. o 18:52
Marian?Kiedyś był w porządku.
~brico niezalogowany
18 lutego 2014r. o 19:03
Pan Marszałek spełnia też funkcje kościelne jest Szafarzem, jak taki wredny i zakłamany człowiek może pełnić taką funkcję .Podaje swoimi rękami hostię najświętszego sakramentu,po miesięcznym przeszkoleniu kiedy ksiądz dopiero w piątym roku studiów może to uczynić. Jeśli ktoś nie wierzy zapraszam na mszę świętą o godzinie 11.30 w niedzielę do kościoła matki bożej różańcowej przy ul. ceramicznej.To warto zobaczyć.
~ niezalogowany
18 lutego 2014r. o 19:11
~Anonim napisał(a): I teraz zachodzi pytanie czy lekarz nie będzie naciągał wizyty tylko po to , aby skasować podwójnie? No i ciekawe co jest na paragonie z kasy fiskalnej? 2 wizyty po 100 czy 1 za 200? Bo USG za 200 to chyba w Bolesławcu lekka przesada.

Gdybyś miał robione USG przez tą Panią doktor to byś wiedział że badania robione są tyle ile trzeba ja byłam tam około 20- 30 minut - badane obie piersi, natomiast moja znajoma była prawie 1h badana ponieważ w piersi coś było i trzba było to porządnie zobrazować.
~alla niezalogowany
18 lutego 2014r. o 19:48
dla zainteresowanych link do dyskusji na ten sam temat kilka miesięcy temu. Pamiętacie?

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=83363

sprawa zakończyła się dla mnie nieciekawie. a pan kasjer zainkasował swoją kase...
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza