Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

2900
#falco nieaktywny
21 lutego 2014r. o 17:28
Toycia a tobie po co ta ,,świeczucha,,? ;)
hmmmm....

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 17:36
Unia jest jak szynka z Hipermarketu ,pięknie opakowana ,różowiutka ,ale jak rozpakujesz i spróbujesz to sama chemia .Ukraińcy nabierają się na to opakowanie .Resztę robią media ,jak to się robi i kto za tym stoi kto zna angielski dowie się z tego filmu
~prawda niezalogowany
21 lutego 2014r. o 18:03
~NOP napisał(a): http://wolyn1943.eu.interiowo.pl/artykuly.html

a pozniej piszcie o wolnej ukrainie

Niestety ci mordercy żyją również w naszym powiecie.
~Szymek niezalogowany
21 lutego 2014r. o 20:08
To porozumienie nic nieda dalej będą walczyc tak mi sie wydaje !!
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 lutego 2014r. o 21:35
falco napisał(a): Toycia a tobie po co ta ,,świeczucha,,? ;)
hmmmm....

A kompletuję sobie akcesoria pogrzebowe bo jak jeszcze tu posiedzę to sobie w końcu w łeb strzelę. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 21:42
Tojsienka wyjdz na świeże powietrze ,odpuść sobie .Życie jest jedno .Grunt to się nie przejmować.Sama jedna świata nie zmienisz . ;) Jak sobie palniesz to kto tu będzie pisał?
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 lutego 2014r. o 21:51
~ napisał(a): Tojsienka wyjdz na świeże powietrze

No właśnie się szykuję do wyjścia....skąd wiesz? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~prawda niezalogowany
21 lutego 2014r. o 21:56
Ten rozejm długo nie potrwa, nacjonaliści z prawego sektora do tego nie dopuszczą. Tak długo będą strajkować, wredzić we własnym społeczeństwie, aż nie zabiją Janukowycza, zabiorom jego pieniądze i prześlą do potomków Bandery do Monachium, bo tamtym skończyły się pieniądze, zagrabione na Żydach, Polakach, Węgrach, Ruskich i Czechach. Oni nie umieją pracować, bo to bandyci i żyją tylko z czyichś zagrabionych, zrabowanych pieniędzy. Nawet zmienią władzę, na inną i tak tam nic się nie zmieni, bo oni za nic nie płacą, a już podatków to nie ma mowy. Za kilka lat ktoś inny będzie ich ofiarą. Szkoda zwykłych ludzi, bo nabierają się na stare slogany a w gruncie rzeczy chodzi tylko i wyłącznie o władzę. A Polska wcześniej, czy później to od beczy, jak dojdą do władzy liderzy prawego sektora. Strzeż Panie Boże nas Polaków i nawet zwykłych Ukraińców przed. Tiahnybokiem, Jaroszem i Jaceniukiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza