Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
20 lutego 2014r. o 21:25
czyli tam :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 21:31
~mir.ko napisał(a): twierdzisz falco ze wszystko tu spieprzone ale nie nie zmianie faktu ze ukraina przy polsce to jak polska i niemcy

http://tvn24bis.pl/informacje,187/zaczynalismy-z-podobnego-poziomu-dzis-polska-jest-czterokrotnie-bogatsza-od-ukrainy,391798.html

mirko :)
w tej chwili jesteśmy ,,biorcą,, funduszy unijnych i trudno jest wszystko to przejąć ,ukryć lub sprzeniewierzyć
chyba wiesz o tym ile z tej kasy musiało wrócić do skarbczyka unijnego bo...nie potrafiliśmy odpowiednio ich wykorzystać ;) ile już kar umownych Polska zapłaciła?
więc ktoś coś spieprzył ;)
co bedzie w przyszłym roku kiedy z biorcy staniemy się dawcami?
czy będzie nas na to stać?...budujemy za tą kasę min. autostrady nie przynoszące żadnych zysków(nie znaczy to że są niepotrzebne) ale już nawet Niemcy chcą wprowadzić opłaty za przejazdy autostradą...
w sąsiednich krajach funkcjonują winiety a u nas?...darmoszka oprócz odcinków należących do prywatnych spółek...
nie buduje się natomiast POLSKICH zakładów ,dla polskich pracowników jednocześnie wprowadzając zagranicznych inwestorów na dodatek zwalniając ich z podatków,pozwalając często na zatrudnianie polskiego pracownika za -w przeliczeniu - 1,30 euro... kiedy Grekom państwo zabrało 40 euro z zarobków Grecy wyszli na ulice
po drodze była jeszcze Hiszpania a Polacy?????
Polacy biadolili na forach internetowych... :>
i biadolą nadal jak to wszędzie zle,jak to wszędzie wręcz beznadziejnie a tutaj co?
,,Kanada,,?
kraj ,,mlekiem i miodem płynący,,?
to dlaczego (o tym głośno się nie mówi) współczynnik samobójstw w tym ,,raju,, właśnie wzrósł i jesteśmy w tym liderem w Europie?
ok. jeśli nie wszystko ,to już niewiele zostało do spieprzenia...
dlatego dzisiaj guzik mnie obchodzi Ukraina...
więcej emocji wzbudził we mnie mecz hokeja kobiet ,USA-Kanada...
piękny,emocjonujący mecz... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
11842
20 lutego 2014r. o 21:38
Jesteśmy też kobietą lekkich obyczajów(wyręczyłem cenzurę) dla obcych firm.
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 22:00
a teraz miłych snów :)
być może jutro obudzicie się a tu w wiadomościach Sikorski powie wam że jesteśmy w stanie wojny z Rosją,Ukrainą czy tam inną Białorusią...

kiedy już z nimi wygramy ,wypowiemy wojnę Korei... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
11842
20 lutego 2014r. o 22:06
czemu mówisz ,,my" Coś ci się chyba pomyliło. No chyba, że piszesz w imieniu helmuta, to ok
5134
#TOjsienka nieaktywny
20 lutego 2014r. o 22:07
falco napisał(a):
być może jutro obudzicie się a tu w wiadomościach Sikorski powie wam że jesteśmy w stanie wojny

znowu teleranka nie będzie? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11842
20 lutego 2014r. o 22:10
A dzisiaj był? :|
5134
#TOjsienka nieaktywny
20 lutego 2014r. o 22:15
No nie. :D Podejrzane :> :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza