Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

211
skorn
20 lutego 2014r. o 16:05
W tym temacie tylko ty oceniasz innych. Nikt tu nie obnosi się z patriotyzmem.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 16:05
teraz pooglądam sobie prawdziwe igrzyska a wy bawcie się tutaj w swoje... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 16:08
falco napisał(a): wy obnosicie się ze swoim patriotyzmem a ja nie mam prawa napisać że nic z niego we mnie nie ma?
bo nie ma... :P

O sobie możesz piać co tylko chcesz, nawet żeś kiep i kosmopolita, ale skoro nie ma w tobie patriotyzmu, jak sam piszesz, to nie oceniaj patriotyzmu innych.

Nikt się patriotyzmem nie obnosi. Albo się patriotą jest, albo nie.
211
skorn
20 lutego 2014r. o 16:11
falco napisał(a): teraz pooglądam sobie prawdziwe igrzyska a wy bawcie się tutaj w swoje... ;)

Jesteś hipokrytą. Gdyby cię te sprawy nie interesowały, nie zaglądałbys do tego tematu. Po prostu masz potrzebę manifestowania tego, jak bardzo masz Polskę gdzieś. Patriotyzm dla ciebie to łomy i kamienie, oczywiście tylko na Ukrainie, bo tutaj to byłby wandalizm.

<i>
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 16:17
falco napisał(a):
wy obnosicie się ze swoim patriotyzmem a ja nie mam prawa napisać że nic z niego we mnie nie ma?
bo nie ma... :P Dopisane 20.02.2014r. o godz. 16:04:kiedyś historia uczyła patriotyzmu dając za wzór np. Świerczewskiego,Wasilewską i co z tego wyszło?
wielkie ,,G,, za lat kilka waszych ,,patriotów,, też będą strącać z cokołów... ;)

Nikt się nie obnosi.
Skoro w Tobie nic z niego nie ma, to nie wypowiadaj się w temacie tym i innych podobnych. Nudzi Ci się? Oglądaj Olimpiadę.

I uważaj żeby Ciebie z cokołu nie strącili, sokole.
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 19:16
trzeba być hipokrytą aby zaglądać do tematu o Ukrainie która -jak to piszesz skornie- ,,mnie nie interesuje,,? fakt że guzik mnie to obchodzi co tam się dzieje ale patrzę na to z innej strony a mianowicie czy i kiedy przeniesie się to na bliższe nam okolice czyli... ;) jadą tam nasi ,,politycy,, jako naprawiacze świata a którzy spieprzyli wszystko co możliwe we własnym kraju...śmieszne
niedawno wszędzie było pełno Trynkiewicza teraz wszędzie Majdan...
o sprawach naprawdę bliskich milionom Polaków -cisza...
podniecajcie się nadal Majdanem a może ktoś z was wybiera się tam na barykady w geście solidarności?... na to już jesteście za ,,ciency,,
skończyły się już dawno czasy bohaterów :P
no chyba że pod takich podciągniemy tych palących opony lub...,,tęczę,,

"bierz życie z każdym oddechem..."
~mir.ko niezalogowany
20 lutego 2014r. o 19:27
twierdzisz falco ze wszystko tu spieprzone ale nie nie zmianie faktu ze ukraina przy polsce to jak polska i niemcy

http://tvn24bis.pl/informacje,187/zaczynalismy-z-podobnego-poziomu-dzis-polska-jest-czterokrotnie-bogatsza-od-ukrainy,391798.html
~zacofany moher niezalogowany
20 lutego 2014r. o 19:54
~JJ napisał(a): Nie zdziwiłbym się jeśli po igrzyskach Rosjanie ruszyli tam z wojskiem na pomoc rządowi... Cóż na Gruzję mogli najechać to czemu nie tutaj

Wiemy świetnie, że dziś Gruzja, jutro Ukraina, pojutrze Państwa Bałtyckie, a później może i czas na mój kraj, na Polskę!
Prezydent Lech Kaczyński, 2008

Postawiłem na kartę, żeby coś zrobić na przyszłość dla Polski, choć takim sposobem osłabić możliwości przyszłej, potężnej Rosji, i jeśli się uda, dopomóc w stworzeniu Ukrainy, która będzie zaporą między nami i Rosją, i na długie, długie lata nie będzie nam groźna … Ale w tym sęk, czy ta Ukraina powstanie, czy ma dostatecznie sił i ludzi, żeby się stworzyć i zorganizować, bo przecież wiecznie tu siedzieć nie możemy. (...)Polska nie chce ponosić ofiar, wszystkie partie wyraźnie się wypowiedziały – nie chcemy ponosić kosztów, ani nic dać… a bez wysiłków, ofiar nic stworzyć nie można! Zatem innego wyjścia nie ma -jak spróbować stworzyć samostijną Ukrainę.
Józef Piłsudski, 1920

To ku zastanowieniu tym wszystkim, których interesuje tylko polska bieda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza