Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

217
#Anonim217 nieaktywny
19 lutego 2014r. o 21:52
co by nie mówić BTR obrzucony koktajlami płonął zacnie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 5:29
kc napisał(a): Piszesz o sobie , falco ? [/c

ponownie wychodzi z ciebie swoista ,,mondrość,, :D

wyrazy współczucia... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
20 lutego 2014r. o 7:54
falco napisał(a): ponownie wychodzi z ciebie swoista ,,mondrość,, :D

wyrazy współczucia... :P

Tylko na taka odpowiedź Cię stać ? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

falco napisał(a): jest to naród ,,z jajami ,, a nie naród tchórzy i dekowników

Z tego co wiem, jesteś Polakiem, więc pisząc o narodzie "tchórzy i dekowników" piszesz też o sobie. To logiczny wniosek, oświeć mnie, jeśli jesteś innej narodowości. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
~JJ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 14:21
http://fakty.interia.pl/raport-zamieszki-na-ukrainie/aktualnosci/news-ukraina-snajperzy-strzelaja-w-glowy-i-klatki-piersiowe,nId,1109095

Nie zdziwiłbym się jeśli po igrzyskach Rosjanie ruszyli tam z wojskiem na pomoc rządowi... Cóż na Gruzję mogli najechać to czemu nie tutaj
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 14:54
owszem jestem Polakiem ale tu nie to jest ważne tylko to czy czuję się OBYWATELEM a tak nie jest :)
dlaczego?
bo kraj ten wymaga od swoich obywateli coraz więcej i więcej niczego nie dając w zamian...
pisząc prosto ,patriotyzmem ani siebie ani rodziny nie utrzymasz ,patriotyzmem nie zapłacisz za czynsz a wtedy to PAŃSTWO wykopie cię na bruk...itd
nie wiem czy jestem ,,tchórzem i dekownikiem,, bo nigdy nie należałem do żadnej partii więc w żaden ruch się nie angażowałem i nie mam zamiaru a powód jest prosty
od lat czuję wstręt do polityki (o ile tak ją można nazwać )w polskim wydaniu :> tanie populistyczne slogany już dawno mnie nie rajcują ,jadam lepszą wędlinę niż ,,kiełbasa wyborcza,,

i tyle...

Dopisane 20.02.2014r. o godz. 14:54:

miałem jeszcze odpowiedzieć na ,,post,, jakiegoś anonima ... ;)
tego co z tak wielkim upodobaniem powtarza słowo prostak ,parobek :D
zadziałała moderacja i post został usunięty
więc powiem tak-NIE MA KOMU ODPOWIADAĆ :D

~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 14:54
Ojczyznę kocha się bezwarunkowo, gdyby nie Ona, nie ma Ciebie! Jesteś nikim!
Obywatelem możesz być, wielu państw, jak się postarasz.
5134
#TOjsienka nieaktywny
20 lutego 2014r. o 15:17
~m napisał(a):
skorn napisał(a):
~m napisał(a): rownie dobrze mozna powiedziec : co nas obchodzi bieda w polsce ?!

No właśnie nie można, chyba że jesteś Ukraińcem, które ma Polskę gdzieś.

szczegolnie te 0.5 mln którzy robią u nas na czarno i wywożą kase :)

Zapomniał wół jak cielęciem był

Dopisane 20.02.2014r. o godz. 15:17:

kc napisał(a): Piszesz o sobie , falco ?

Tak Ukraińcy to naród z jajami a my ''Kochamy Polskę" :| szkoda że tylko gębami i ideologią :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 15:25
kraj gnębiący własnego obywatela trudno jest nazwać ,,ojczyzną,,
co jest ,,ojczyzną ,, Ukraińców na Majdanie? ...gdzie jest ,,ojczyzna,, solidaruchów skaczących przez płoty przed latami?
,,o takie,, Polskę walczyli?....oni mają już to co chcieli a tobie który mnie określasz ,,nikim,, pozostała ,,ręka w nocniku,, tylko udajesz że nie dostrzegasz... żyj w tej błogiej ułudzie i krzycz tu na forum o swoim ,,patriotyżmie,,
wrzeszcz że ,,bóg,honor ,ojczyzna,,
tylko będziesz kolejnym który w ten ,,sztandar chwały,, mordę sobie wytrze jak wielu przed tobą :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza