Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

5134
#TOjsienka nieaktywny
20 lutego 2014r. o 15:28
kc napisał(a):

Z tego co wiem, jesteś Polakiem, więc pisząc o narodzie "tchórzy i dekowników" piszesz też o sobie. To logiczny wniosek, oświeć mnie, jeśli jesteś innej narodowości. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

A co Falco miał powiedzieć?Odważny naród?Skoro większość nawet nie potrafi się w necie zalogować i mówić co myśli tylko z ukrycia żeby czasami nikt się nie doczepił.Nie odpowiadają na spotkanie i wymianę zdań w realu tylko pyskują przy kompie to gdzie oni wyszliby na ulicę.Ja Cie proszę.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 15:35
falco napisał(a):
,,o takie,, Polskę walczyli?....oni mają już to co chcieli a tobie który mnie określasz ,,nikim,, pozostała ,,ręka w nocniku,, tylko udajesz że nie dostrzegasz... żyj w tej błogiej ułudzie i krzycz tu na forum o swoim ,,patriotyżmie,,
wrzeszcz że ,,bóg,honor ,ojczyzna,,
tylko będziesz kolejnym który w ten ,,sztandar chwały,, mordę sobie wytrze jak wielu przed tobą :P

Nie określiłem Ciebie "nikim". Jeśli nie byłbyś Polakiem i nagle pytają Ciebie: kim jesteś? Co byś odpowiedział? W ułudzie nie żyję, jestem realistą. Krzyczeć też nie lubię, o wrzasku nawet nie wspomnę.
Mordę, drogi kolego internetowy, ma pies, a nie człowiek. Zastanów się nad tym co piszesz. Chyba emocje Ciebie trochę ponoszą.
~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 15:44
falco napisał(a): kraj gnębiący własnego obywatela

Człowieku każda twoja wypowiedź świadczy o tym, że niewiele masz do powiedzenia.

2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 15:47
moje pisanie o wycieraniu ,,mordy,, to pewne uogólnienie nieukierunkowane personalnie :) piszemy o politykach więc do nich się to odnosi a nie do Ciebie czy innego ,,kowalskiego,, ;)
miałem napisać że ktoś sobie ,,twarz,, wyciera?
musiał bym takie widzieć w polskim sejmie a mimo wszystko nie widzę ;)
mam np. napisać o (p)ośle Czarneckim że ma ,,twarz,,?
to ,,twarz,, już w niejednym ,,korycie się nurzała,, :D
ot ,,patriota,, :D
może podać przykład patriotyzmu z naszego ,rodzimego podwórka? :D

Dopisane 20.02.2014r. o godz. 15:47:

~ napisał(a):
falco napisał(a): kraj gnębiący własnego obywatela

Człowieku każda twoja wypowiedź świadczy o tym, że niewiele masz do powiedzenia.

jak widzę ty też niewiele... :P
człowieku :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
20 lutego 2014r. o 15:50
Patriotyzm to też elementarna uczciwość, której tobie brakuje. Nie jesteś lepszy od polityków.

<i>
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 15:51
a gdzie ja napisałem że jestem ,,patriotą,,? :D

~ niezalogowany
20 lutego 2014r. o 15:54
falco napisał(a): a gdzie ja napisałem że jestem ,,patriotą,,? :D

Jakie więc masz prawo oceniać innych w tej materii?
2900
#falco nieaktywny
20 lutego 2014r. o 16:04
a jakie wy macie prawo?
wy je macie ,ja nie?
wy obnosicie się ze swoim patriotyzmem a ja nie mam prawa napisać że nic z niego we mnie nie ma?
bo nie ma... :P

Dopisane 20.02.2014r. o godz. 16:04:

kiedyś historia uczyła patriotyzmu dając za wzór np. Świerczewskiego,Wasilewską i co z tego wyszło?
wielkie ,,G,, za lat kilka waszych ,,patriotów,, też będą strącać z cokołów... ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza