Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 10:29
zajmijmy się bajzlem i biedą w Polsce, na Ukrainie walczą głównie nacjonaliści których dziadkowie szpadlami obcinali głowy polakom....mam im współczuć??? nie interesuje mnie to, media muszą sie jakoś sprzedawać więc : matka madzi, księża pedofile, tynkiewicz a teraz Kijów , Ukraina powinna pozostać radziecką republiką tylko wtedy będzie tam porządek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
19 lutego 2014r. o 10:31
rownie dobrze mozna powiedziec : co nas obchodzi bieda w polsce ?!
~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 10:52
~ napisał(a):
~ napisał(a): Likwidować banderowców. Brawo Janukowycz!!

Idiotyczna opinia.

Zycze ci apotkania banderowcow jak bedziwsz na spacerze z rodziną :)
No i oczywiscie ukrainca na twoje miejsce pracy :)

Lac swolocz!
~Zdzich niezalogowany
19 lutego 2014r. o 11:19
Tak naprawde UE nie chce Ukrainy a Polska sie wpier...a ruscy juz wprowadzili zakaz importu wieprzowiny z Polski(34 % szło do nich) niby jakiś wirus :)
~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 11:43
~m napisał(a): rownie dobrze mozna powiedziec : co nas obchodzi bieda w polsce ?!

mnie obchodzi!! bardziej niż ukraina
1547
#erik nieaktywny
19 lutego 2014r. o 12:08
Socjalistyczna UE jest oczywiscie pod wplywemPutina ,kompletnie I to rozumiemy nie moze sie merkelowo nie moze sie sprzeciwiac putinowi.Kaleki rzad baracka husaina w USA tez boi sie Rosji jedynie Polacy kochacze wolnosci wyrazaja swoja opinie o tym slowami komorowskiego millera czy tez kwasniewskiegojuz nie wspomne o tusku.No I znowu duma narodowa nas rozsadza.

~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 13:17
nieszczesliwy wypadek to byl
~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 14:30
jakos nie jestem za wolnoscia na ukrainie.....niech Janukowicz wprowadza porzadek
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza