Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Majdan na żywo

5134
#TOjsienka nieaktywny
21 lutego 2014r. o 22:06
~prawda napisał(a): Oni nie umieją pracować, bo to bandyci i żyją tylko z czyichś zagrabionych, zrabowanych pieniędzy.

Ja Cie proszę.Akurat było mi dane poznać ich wielu wiec co do tego jakimi są pracownikami i ludźmi nie mogę na żadnego złego słowa powiedzieć.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 22:13
skorn napisał(a): http://www.rp.pl/artykul/40,1082995-Bandera--Wzor-dla-Majdanu.html

http://www.rp.pl/artykul/107684,1083009-Lider-banderowcow--ludobojstwo-na-Wolyniu-to-brednia.html

widzisz skorn ludzie tego nie rozumieja, tez pisalem o wolyniu......dla nas najlepiej jak by to ruski ztlumil
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 22:15
TOjsienka napisał(a):

A poznalas ich w naturalnym srodowisku? Czyli na ua? :)
211
skorn
21 lutego 2014r. o 22:18
Ja życzę Ukraińcom prawdziwej wolności, zarówno od putinowskiej Rosji jak i od "elit" UE. No i mogliby się bardziej zainteresować haniebną przeszłością części swoich bohaterów.

<i>
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 22:21
Skorn, usun ten swoj podpis.
~prawda niezalogowany
21 lutego 2014r. o 22:53
TOjsienka napisał(a):
~prawda napisał(a): Oni nie umieją pracować, bo to bandyci i żyją tylko z czyichś zagrabionych, zrabowanych pieniędzy.

Ja Cie proszę.Akurat było mi dane poznać ich wielu wiec co do tego jakimi są pracownikami i ludźmi nie mogę na żadnego złego słowa powiedzieć.

Cz ja tam pisałem o normalnych ludziach? Pisałem o tych co podsycają tą niekorzystną atmosferę na majdanie. Ja wiem, że w naszym powiecie żyje dużo Ukraińców, przesiedlonych w Akcji Wisła i nie dam rady się z wszystkimi przekomarzać. I nawet mi się nie chce. Znam wielu takich ludzi i tylko się im przyglądam, i wcale nie jestem zachwycony z ich poczynań, również pchania się za wszelką cenę do władzy. " Róbta co chceta" jak nasz rząd na to pozwala. Mam nadzieje, że Majdanu nam tu nie zrobicie.
~ niezalogowany
21 lutego 2014r. o 23:30
~ napisał(a): W tym artykuliku TVN czytamy :

"Przeciętne wynagrodzenie na Ukrainie to 1172,55 zł (w Polsce w grudniu 4221,50 zł),..."

Już możecie się śmiać ,zarabiający 4221,50 zł miesięcznie :D

Przecież z tego nic nie wynika. Ważna jest siła nabywcza pieniądza: jeśli Ukrainiec może za swoje 1200 zł kupić więcej towarów, niż Polak za swoje 4200 (swoją drogą, ciekawe kto w Polsce tyle zarabia?), to po cholerę porównywać jakieś bzdurne wynagrodzenia...

Zmoderowano 22.02.2014 godz.12:26 - powód: topposting (moderator)
1547
#erik nieaktywny
23 lutego 2014r. o 7:04
Skorn straciles.UKRAINA wygra.Jesli sie mierzy wolnoscc i swobode tym ze mozna gdzies sobie za granice bez problemow to wybaczcie.Tam jest majdan a nie plac 3 krzyzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza