Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Bolesławieccy Żydzi

2161
#fobiak nieaktywny
6 marca 2014r. o 10:54
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a):

Nie sa antysemickie jesli o to Ci chodzi. Chcialbym napisac o nich artykul.

a co ty mozesz o nich napisac, rownie dobrze mozesz napisac o swiadkach jehovy albo solidarnosci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 marca 2014r. o 10:56
Artykuł na podstawie książek? To ja sobie sam moge przeczytac. Coś mi sie nie wydaje zeby taki był powód. Osobiście nie lubie żydów ale nie lubie też jak sie sieje ferment :/
~ niezalogowany
6 marca 2014r. o 11:08
fobiak napisał(a):
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a):

Nie sa antysemickie jesli o to Ci chodzi. Chcialbym napisac o nich artykul.

a co ty mozesz o nich napisac, rownie dobrze mozesz napisac o swiadkach jehovy albo solidarnosci

Z pewnoscia moge napisac znacznie wiecej od Ciebie, chocby z tegoi powodu, ze 2 lata zylem i pracowalem w IZRAELU i moja wiedza o ich kulturze i religii jest pewnie z 100x wieksza od Twojej. Niestety nie urodzilem sie w Boleslawcu ani w okolicach i w zwiazku z tym nie znam miejscowych Żydow.
~ niezalogowany
6 marca 2014r. o 11:09
~ napisał(a): Artykuł na podstawie książek? To ja sobie sam moge przeczytac. Coś mi sie nie wydaje zeby taki był powód. Osobiście nie lubie żydów ale nie lubie też jak sie sieje ferment :/

Artykuly historyczne pisze sie na podstawie zrodel kolego. Siegnij po jakakolwiek publikacje historyczna.
2161
#fobiak nieaktywny
6 marca 2014r. o 11:15
niemieccy neofaszysci tez jezdza do izraela aby zdobyc wiedze, w boleslwcu nie ma zydow sa tylko polacy
~ niezalogowany
6 marca 2014r. o 11:16
fobiak napisał(a): niemieccy neofaszysci tez jezdza do izraela aby zdobyc wiedze, w boleslwcu nie ma zydow sa tylko polacy

w Polsce jest ok 12 tys Żydów. Skad wiesz, ze w Bolesławcu nie ma ani jednego? Glupi tekst o neofaszystach pomine milczeniem, widac nigdy nie byles w Izraelu.
~echhhhh niezalogowany
6 marca 2014r. o 11:42
~ napisał(a):
fobiak napisał(a): niemieccy neofaszysci tez jezdza do izraela aby zdobyc wiedze, w boleslwcu nie ma zydow sa tylko polacy

w Polsce jest ok 12 tys Żydów. Skad wiesz, ze w Bolesławcu nie ma ani jednego? Glupi tekst o neofaszystach pomine milczeniem, widac nigdy nie byles w Izraelu.

do tych 12 dodaj jeszcze jedno zero z tyłu....
2161
#fobiak nieaktywny
6 marca 2014r. o 12:29
sprobuj nawiazac kontakt z tym gosciem on ma na imie dawid, jest po fachu i z pewnoscia ma kompletna liste
https://www.facebook.com/mateusz.szczepaniakszczepanemzwany
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza