~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a):
Nie sa antysemickie jesli o to Ci chodzi. Chcialbym napisac o nich artykul.
a co ty mozesz o nich napisac, rownie dobrze mozesz napisac o swiadkach jehovy albo solidarnosci
fobiak napisał(a):~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a):
Nie sa antysemickie jesli o to Ci chodzi. Chcialbym napisac o nich artykul.
a co ty mozesz o nich napisac, rownie dobrze mozesz napisac o swiadkach jehovy albo solidarnosci
Z pewnoscia moge napisac znacznie wiecej od Ciebie, chocby z tegoi powodu, ze 2 lata zylem i pracowalem w IZRAELU i moja wiedza o ich kulturze i religii jest pewnie z 100x wieksza od Twojej. Niestety nie urodzilem sie w Boleslawcu ani w okolicach i w zwiazku z tym nie znam miejscowych Żydow.
~ napisał(a): Artykuł na podstawie książek? To ja sobie sam moge przeczytac. Coś mi sie nie wydaje zeby taki był powód. Osobiście nie lubie żydów ale nie lubie też jak sie sieje ferment :/
fobiak napisał(a): niemieccy neofaszysci tez jezdza do izraela aby zdobyc wiedze, w boleslwcu nie ma zydow sa tylko polacy
~ napisał(a):fobiak napisał(a): niemieccy neofaszysci tez jezdza do izraela aby zdobyc wiedze, w boleslwcu nie ma zydow sa tylko polacy
w Polsce jest ok 12 tys Żydów. Skad wiesz, ze w Bolesławcu nie ma ani jednego? Glupi tekst o neofaszystach pomine milczeniem, widac nigdy nie byles w Izraelu.