Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
23 września 2014r. o 0:02
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,16682477,Zugzwang_Putina___kazdy_ruch_pogarsza_sytuacje__A.html#BoxBizTxt
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Stęskniony niezalogowany
23 września 2014r. o 8:13
Miło , że wróciłeś agencie/agentko Mosadu. Z PKB każdego kraju jest taki kłopot . W skład wskaźnika wchodzą wszelkie dochody generowane przez gospodarkę , między innymi również wydatki na zdrowie społeczeństwa. Im więcej wydajemy na zdrowie , tym wyższe PKB i bardziej schorowane społeczeństwo. Idiotyzm , nieprawdaż ? Prawdaż , taki sam jak współczesna ekonomia oparta o rządzę zysku za wszelką cenę. Zaś jeśli chodzi o Ukrainę , to anglosaskie i hamerykańskie sępy zwietrzyły tam łatwy łup i nie wahały się zainwestować 5 mld zielonego papiera . I takie są fakty , nie zależnie od tego , co pierdylą " eksperci " w żydowskiej Wybiórczej. Poza tym gra idzie o osaczenie Rosji bazami wojskowymi , czyli kurs na trzecią wojnę , bo to jedyny sposób na utrzymanie hegemonii największego bankruta Świata.

Miłego :)
~ niezalogowany
23 września 2014r. o 13:33
~Stęskniony napisał(a): Miło , że wróciłeś agencie/agentko Mosadu. Z PKB każdego kraju jest taki kłopot . W skład wskaźnika wchodzą wszelkie dochody generowane przez gospodarkę , między innymi również wydatki na zdrowie społeczeństwa. Im więcej wydajemy na zdrowie , tym wyższe PKB i bardziej schorowane społeczeństwo. Idiotyzm , nieprawdaż ? Prawdaż , taki sam jak współczesna ekonomia oparta o rządzę zysku za wszelką cenę. Zaś jeśli chodzi o Ukrainę , to anglosaskie i hamerykańskie sępy zwietrzyły tam łatwy łup i nie wahały się zainwestować 5 mld zielonego papiera . I takie są fakty , nie zależnie od tego , co pierdylą " eksperci " w żydowskiej Wybiórczej. Poza tym gra idzie o osaczenie Rosji bazami wojskowymi , czyli kurs na trzecią wojnę , bo to jedyny sposób na utrzymanie hegemonii największego bankruta Świata.

Miłego :)

Paniusiu stare duchy Cię straszą :P Ale jesteś sam sobie winien. Wyganiasz ludzi a potem tęsknisz. Trudno Cię nie traktować z pobłażaniem. Kokietujesz Mondie :*
~Agent IPN niezalogowany
23 września 2014r. o 20:02
~ napisał(a): ... Kokietujesz Mondie :*

Oj tam , oj tam :D Jeśli Alterowicz facetem jest , to z braterskim pozdrowieniem , jak mawiał ten kosmita Jezus , kocham bliźniego jak siebie samego. Niech mi więc nie jęczy tutaj , że wyganiam. Faceci nie płaczą. Jeśli zaś Babą jest , to staropolskim zwyczajem ... całuję Twoją dłoń Madam i możesz płakać ile chcesz, nawet jeśli jesteś agentką Mosadu :D
~ niezalogowany
23 września 2014r. o 22:24
~Agent IPN napisał(a):
~ napisał(a): ... Kokietujesz Mondie :*

Oj tam , oj tam :D Jeśli Alterowicz facetem jest , to z braterskim pozdrowieniem , jak mawiał ten kosmita Jezus , kocham bliźniego jak siebie samego. Niech mi więc nie jęczy tutaj , że wyganiam. Faceci nie płaczą. Jeśli zaś Babą jest , to staropolskim zwyczajem ... całuję Twoją dłoń Madam i możesz płakać ile chcesz, nawet jeśli jesteś agentką Mosadu :D

Fisiu przeprosinki, ale ja już nie nadążam za twoimi wywodami :P Więc po prostu pozostawiam Cię Paniusiu z nimi sam na sam :* bay
~precz z książkami i z internetem niezalogowany
23 września 2014r. o 22:50
Czółko Babo :) Bardzo prosto jest nadążyć , wystarczy trochę poczytać. Kto czyta nie błądzi :)

Dobranoc :)
~ niezalogowany
24 września 2014r. o 15:23
~precz z książkami i z internetem napisał(a): Czółko Babo :) Bardzo prosto jest nadążyć , wystarczy trochę poczytać. Kto czyta nie błądzi :)

Dobranoc :)

Zawsze nie mogłam wyjść z podziwu nad twoim wysokim poziomem kultury i klasą dżentelmena Mondie :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 września 2014r. o 22:48
Cham jestem i prostak ... i nawet matury nie mam :D A wracając do Ukrainy , wychodzi na to , że to ostatnie wrogie przejęcie żydobanksterów. W ciekawych czasach przyszło nam żyć. Wiem co mówię , skoro nawet już ścierwomedia nie dają radę tworzyć rzeczywistość , to rzeczywistość tworzy się sama. Ludzie się buntują ... i bardzo dobrze :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza