Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ot niezalogowany
25 września 2014r. o 4:24
http://www.naszdziennik.pl/swiat/99427,niespokojna-ukraina.html

Byłem pewien że to wy kacapy strzelacie na Ukrainie .Myliłem się ja ,ba myli się i Ojciec Dyrektor,To nie wy ,bo jak was tam nie ma,to niby jak? Dzięki tobie Pietia wiem że wschodnią Ukrainę atakują żydy.
,,Mondrego'' to warto poczytać :D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Mondry Inaczej niezalogowany
25 września 2014r. o 7:30
A niech Ci będzie sto jedynka , nie będę się kopał z koniem. Chodzą słuchy , że Ruskie użyli broni jądrowej " małokalibrowej " żeby pogonić banderowskich wojaków z lotniska w Doniecku :D Dowód tutaj :

Gdyby tak faktycznie było , było by to jeszcze gorsze niż domniemany sarin w Damaszku. Czy już widzisz propagandę sto jedynka ? Nawiasem, chłopaki w necie twierdzą , że to Mossad struł ludzi w Syrii , nie Assad ... mossad /assad ... kurcze , jaka to różnica , kogo to interesuje , wiadomo , że Putler wszystkiemu winien :|

Miłego :)

8375
#GosiaG nieaktywny
25 września 2014r. o 14:00
~precz z książkami i z internetem napisał(a): Kto czyta nie błądzi :)

Nie błądzi, nie.. nie zabłądzi nawet wgłąb własnego umysłu i nie daj boże zacznie myśleć samodzielnie :P

Idealny członek stada :D

Lilith ^^
~ niezalogowany
25 września 2014r. o 21:53
http://www.biztok.pl/gospodarka/polskie-firmy-gotowe-na-wojne-chca-wystawic-polmilionowa-armie_a17816
5183
magnum44
25 września 2014r. o 22:06
GosiaG napisał(a):

Idealny członek stada :D

GosiaG, dobre!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 września 2014r. o 22:55
A nie wiem czy zwróciłyście uwagę Drogie Panie , że samodzielne myślenie nie jest w modzie. Kłóci się to ewidentnie z powszechnie akceptowaną " opiniotwórczą rolą telewizorni , radia i prasy " zwanych przez Mądrych Ludzi ścierwomediami. Na rozluźnienie skostniałej atmosfery , spowodowanej brakiem Alterowicza , proponuję Górskiego :

:D Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
25 września 2014r. o 23:16
Pannazdzieckiem napisał(a): A nie wiem czy zwróciłyście uwagę Drogie Panie , że samodzielne myślenie nie jest w modzie.

Nigdy, powtarzam: nigdy nie hołdowałam żadnej modzie.
Mam własną „modę”!
I… nie lubię być sterowana!
Pozdrawiam :*

PS. Przeszkadzasz mi oglądać super film :> :P

Dopisane 25.09.2014r. o godz. 23:16:

Zapomniałam: Dobranoc Piti :* (i masz się wylogować "natentychmiast" jeśli już napisałeś wcześniej "dobranoc", a nie grasujesz dalej, jak wredne rude myszy!:>:>)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ostatni Mochikanin niezalogowany
25 września 2014r. o 23:42
Wychodzi na to , że charatniem w gałę myszko z giverą w tle :D

Ale , ale , dzisiaj ścierwomedia podały , że Mac Gaiver stał zapłakany nad otwartą maską silnika własnego samochodu i nie wiedział , czy któryś z przewodów , czy tylko benzyny zabrakło :D

No dobra , już nic nie mówię ;)