Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~ niezalogowany
14 października 2014r. o 18:29
fobiak napisał(a):
skorn napisał(a): http://prawy.pl/felieton/7204-hanba-rocznica-powstania-upa-swietem-narodowym-ukrainy

skroniu to ty kaziu i alterek jestescie najszczesliwszymi ludzmi w polsce, w koncu was usatysfakcjonowal poroszenko.Dopisane 14.10.2014r. o godz. 18:15:
~Beata napisał(a): Dobrze, że są tacy ludzie jak Ks. Isakowicz- Zalewski, którzy nie dadzą się nabrać bezgranicznej obłudzie Ukraińców- Banderowców.

ta obluda jest tylko tych przy korycie (cala administracja panstwowa) i kilku niedouczonych na tym portalu. oni sobie a my sobie.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/mariupol-separatysci-ostrzelali-kondukt-zalobny-zginelo-siedem-osob/wey3y

Dlaczego strzelacie do żałobników ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
14 października 2014r. o 18:29
fobiak... :)
pisz swoje nie patrząc ''na boki''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Beata niezalogowany
14 października 2014r. o 19:44
Tam gdzie jest wojna, tam kule lecą i przeważnie trafiają w niewinnych ludzi. Kto strzelał i do kogo to słyszysz, to co inni mówią lub piszą, niestety przeważnie kłamią. Podobnie jak Ukraińcy dzisiaj kłamią na temat zbrodni popełnionych na Polakach. Dlatego nie powiem, że w kondukt żałoby strzelali separatyści, bo mnie tam nie było i dlatego nie ustosunkowuję się do takich wiadomości.
~ niezalogowany
14 października 2014r. o 20:04
~Beata napisał(a): Tam gdzie jest wojna, tam kule lecą i przeważnie trafiają w niewinnych ludzi. Kto strzelał i do kogo to słyszysz, to co inni mówią lub piszą, niestety przeważnie kłamią. Podobnie jak Ukraińcy dzisiaj kłamią na temat zbrodni popełnionych na Polakach. Dlatego nie powiem, że w kondukt żałoby strzelali separatyści, bo mnie tam nie było i dlatego nie ustosunkowuję się do takich wiadomości.

Kaszanisz bez sensu :P Z taką logiką, że Cię tam nie było, to jesteś zwykłym ograniczonym grajdołkiem kochaniutka. To po co się właściwie wypowiadasz, jak z założenia się nie ustosunkowujesz? :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 października 2014r. o 22:43
Alterowicz , Sto Jedynka :) ... wracajcie bracia banderowcy , nie mam się z kim kłócić :D A tymczasem :

Niemal tysiąc poborowych protestowało 13 października w Kijowie przed Administracją Prezydenta. Żądali zwolnienia do domu, ponieważ okres ich służby dawno już minął.

W manifestacji wzięli udział głównie żołnierze Gwardii Narodowej z Kijowa i okolic. Większość z nich służy po półtora roku, choć już 6 miesięcy temu powinni wrócić do domów.

Jeden z nich, który zastrzegł anonimowość, powiedział Polskiemu Radiu, że warunki są bardzo trudne, miesięcznie otrzymują oni równowartość 40 złotych. Niektórym pomagają rodzice, inni są takiej pomocy pozbawieni, część ma niespłacone kredyty. Przeżyć za takie pieniądze się nie da, nawet jeśli cię karmią - zaznaczył.

Inny wojskowy dodał w rozmowie z Polskim Radiem, że ciężko jest także psychicznie. Żołnierze bronili poprzedniej władzy w czasie Majdanu, a teraz część z nich walczy z separatystami i rosyjskimi najemnikami. W tym czasie mieli pojedyncze dni urlopu. Mamy dosyć. Ile można czekać i znosić? - powiedział.

Gwardia Narodowa zaproponowała żołnierzom, że da im urlop, a w tym czasie ostatecznie rozwiąże kwestię przedłużającej się służby. Część wojskowych nie zgadza się na takie rozwiązanie albo wymaga podpisania odpowiedniego dokumentu.

I źródełko ... tfu ... http://lewica.pl/index.php?id=29881

W czasach , kiedy byłem żołnierzem z przymusu ( bo z woli , niedoczekanie wasze :D ) uczono nas poświęcenia dla Ojczyzny. Coś na kształt hamerykańskiego ... nie pytaj co Wujek Sam zrobi dla Ciebie , tylko spytaj ... co ty dla wujka ? Nie ma się co dziwić potomkom banderowców , że wujkowi dłużej służyć nie chcą.

Te, Sto Jedynka , żyjesz jeszcze, wołam Ciebie żydobanksterski sługusie.
Alterowicz , mordo Ty moja , cycki do przodu :D

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
15 października 2014r. o 0:21
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kommiersant-rosja-moze-nie-podolac-brakom-produktow-wywolanym-embargiem/mj0ts7
~majętny Stef niezalogowany
15 października 2014r. o 0:51
~ napisał(a):
Kaszanisz bez sensu :P Z taką logiką, że Cię tam nie było, to jesteś zwykłym ograniczonym grajdołkiem kochaniutka.

Widzę że kolega banderowszczik stosuje telepatię. Nie był ,ale wie ,bo mu się uroiło podczas seansu albo zobaczył w artykule z wolnych mendiów.
A może to projekcja astralna była?

A możesz nam wydedukować ilu tych lachów wyrżnęliście bo różne są dane a ja bym chciał dokładnie wiedzieć. Albo ile gazu w rurze płynie aby sprawdzić czy Ruski nie oszukuje?

~ niezalogowany
15 października 2014r. o 5:44
Pinokio,stróżu nocny ,czytaj .Tu masz najprawdziwszą prawdę: http://www.naszdziennik.pl/swiat/102357,nowi-bojownicy-na-ukrainie.html :]
REKLAMA BAU zaprasza