#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 listopada 2014r. o 23:49
No... cieszy taka zmiana Drogi Troglodyto :) Zaczynasz jaj nabierać :) Dramatem naszej rzeczywistości jest ślepa wiara. To kiedy to piwko Prokuratorze ? :)
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Towarzyszu separatysto.Rozumiem że jak kandyduje to jest wolna.Nie chwalicie się jej wypuszczeniem,a szkoda.
Macie towarzysze separatyści mroźnie wiadomości z USA ? Wiem,wiem to siedziba wszelkiej zgnilizny.Ale tam już zima ,więc towarzysze separatyści radze udać się do waszych sklepów na rogu ulicy,gdzie kupujecie grady,czołgi ,śmigłowce i kałachy i zaopatrzyć się w wasze tradycyjnie kupowane towary.Cebulę słoninę kufajkę i walonki.Zima zapowiada sie długa,śnieżna i mroźna. A tutaj niewesoła dla was towarzysze wiadomość.
Towarzyszu Eurokołchoźniku, z ciekawości spojrzałem sobie co tam u naszych sąsiadów Białorusinów słychać , bo na Ukrainie rozpierducha za hamerykańskie dolary i na taką rzecz natrafiłem :
Sugeruję Drogi Eurokołchoźniku przysłuchać się w końcowych fragmentach filmu o działaniach Fundacji Batorego , dziecka węgierskiego Żyda Sorosa i roli Kwaśniewskiego ( tfu ... SLD , chociaż zdeklarowanym komuchem jestem , syna NKWu- dzisty ) w kształtowaniu polskiej rzeczywistości. Ja rozumiem , że do prostych Ludzi , pokroju Towarzysza Eurokołchoźnika wiedza ma utrudniony dostęp , ale jak mawiał klasyk ... nawet kłamstwo wielokrotnie powtórzone itd.
Powtarzam : rozpierducha na Ukrainie to postępująca żydobanksterska globalizacja , nie Ruski imperializm , jak donoszą ścierwomedia.
Paniał Towarzysz Eurokołchoźnik ? :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Oby agresja Putinka nie rozprzestrzeniła się dalej!
Prezydent Litwy apeluje o pomoc dla Ukrainy i ostrzega przed rozprzestrzenianiem się agresji Rosji
Prezydent Litwy Dalia Grybauskaite uważa, że Ukraina, która wybrała drogę demokratyczną i kierunek na Unię Europejską, potrzebuje wszechstronnej pomocy, w tym politycznej i humanitarnej
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 listopada 2014r. o 22:53
Co jeszcze zamieścisz Genialny Kopisto, Objawionej Prawdy ? :D
To kiedy to piwko Prokuratorze ? :D
Pooglądałeś rzecz o Białorusi, Drogi Eurokołchoźniku , jakie wnioski ?
Dobrej nocy Wam życzę :)
Kolejny kraj w strachu! Warto obejrzeć medialny załącznik :)
Łotwa: Wciąż żywa pamięć o sowieckich zbrodniach
- Proszę Europę, by nie ulegała złudzeniu, że agresywne działania Rosji jej nie dotyczą, że to tylko problem sąsiadów Putina. Właśnie takie złudzenia doprowadziły do wybuchu pierwszej i drugiej wojny światowej - mówi Vaira Viķe-Freiberga, była prezydent Łotwy. .
#Pannazdzieckiem nieaktywny 20 listopada 2014r. o 23:10
Stalin na Ukrainie prowadził ludobójczy eksperyment , podobnie jak Mao . Obaj zostali pochwaleni przez Rodszyldów , którzy nie potrzebują Wolnych Ludzi , potrzebują niewolników , alias taniej siły roboczej , żeby głupkom sprzedawać chiński plastik. Lov in plastik ist fantastic :D
To jak Troglodyto , zdecydujesz się odpowiedzieć na którekolwiek z moich pytań i postawisz własne ? Chętnie odpowiem :)
Dobranoc :)
alter napisał(a): Kolejny kraj w strachu! Warto obejrzeć medialny załącznik :)
Łotwa: Wciąż żywa pamięć o sowieckich zbrodniach ...
" Ludziom na Zachodzie często się wydaje, że Rosja ma te same cele co oni. rozwój, dobrobyt. nic bardziej mylnego. Głównym celem Rosji jest podbój. Poszerzenie swojego ogromnego terytorium... "
— mówi w rozmowie z tygodnikiem „wSieci” Alain Besançon.
http://wpolityce.pl/swiat/222856-alain-besancon-we-wsieci-glownym-celem-rosji-jest-podboj-zachod-musi-to-zrozumiec