ten ''stoicki spokój'' u osobnika z ''ego'' mogła(e)ś zaobserwować w poście do mnie skierowanym a który w tajemniczy sposób zniknął..
na marginesie ;)
komuś kto w moim mniemaniu jest niewiele wart, nie poświęcam wiele czasu ;)
jak to się ma do tego że ''widzisz'' mój każdy wpis :D i idziesz za mną ''krok w krok'' :D
i jaką dla mnie wartość mogą mieć wpisy kogoś kto chowa się za ''proxy'' :D
żadne...ale jeśli widzisz dla siebie w tym jakąś przyjemność,nie odmawiaj jej sobie :)
być może to jedyna z nich ;)
Ptaśku drogi ja nigdy sobie nie odmawiam przyjemności. Życie jest zbyt krótkie aby sobie tego odmawiać. Tego samego życzę Tobie mój Ty milusi kotusiu :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 listopada 2014r. o 9:51
Masz Ci tu Alterowicz próbkę patriotyzmu :)
Miłego dnia Wam życzę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Dobra wiadomość z Rosji. Sąd stanął po stronie prawdy.
CO DZIŚ W ROSJI PISZCZY? Piewca wojny i rozprawy z "banderowcami" pisarz Aleksandr Prochanow przegrał proces z pacyfistą, piosenkarzem Andriejem Makarewiczem.
Musi zapłacić 500 tys. rubli (ok. 35 tys. zł) za to, że pisał, jakoby muzyk, występując przed „oprawcami ukraińskimi” na dymiących jeszcze ruinach Słowiańska, natchnął ich na okrutną rozprawę z „obrońcami »Noworosji