Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2014r. o 20:56
~virgo napisał(a): ... Szkoda wysiłku..Czego Jaś się nie nauczył tego Jan nie zrozumie.

Ależ Droga Niewiasto :* Błędna interpretacja . Oj Ty ! ... nu , nu , nu :D
Oprócz wiary w Stwórcę ( nie Jahwe , bo to kosmiczny bandyta ) wierzę w powstanie tzw. Globalnej Świadomości. Wyznaję zasadę , że każda świadomość pochodzi z tegoż samego Źródła , czyli od Stwórcy . Dowodem na to fraktalizm natury :) Sześćdziesięcioletniego Jasia można nauczyć i pracujemy nad tym :D Albowiem Każdy i Każda od Źródła pochodzi. Amen

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 20:56
~virgo napisał(a): Tyldo , czyżbyś zaliczał się do tej grupy , o której napisałam ?? Chyba zgodnie z powiedzeniem :"Uderz w stół a nożyce się odezwą" :P

Nie dotarło?

Pisz na temat, i daruj sobie swoje płytkie powiedzonka. Proszę wykazuj się dalej wiedzą.
~virgo niezalogowany
18 listopada 2014r. o 21:05
~ napisał(a): :"Uderz w stół a nożyce się odezwą" :P

Proszę wykazuj się dalej wiedzą.

Nie chce mi się pisać...Na wiedzę nigdy nie jest za późno (ja napisał Panna wyżej ,że nawet 60-latka można czegoś nauczyć) , więc sobie poczytaj
http://www.komsomol.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2023:frajerzy-wy-moi&catid=88:rozwoj-wydarze&Itemid=69
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 21:09
Tak virgo, na wiedzę nigdy nie jest za późno, więc naucz się cytowania. Kultury też się naucz. Ogranicz swoje złośliwości. Nie życzę sobie twoich niskich osobistych wycieczek.
4335
18 listopada 2014r. o 21:14
~ napisał(a):

Pisz na temat, i daruj sobie swoje płytkie powiedzonka. Proszę wykazuj się dalej wiedzą.

Drogi Alterowiczu , czy zastanawiałeś się kiedy nad sensem życia ? Czy czasownik " zastanawiać się " , jest Ci nie znany ? Czy w tych Waszych szeregach Agentów Mossadu , zdarza się komuś miewać wątpliwości ?

Przecież Ty nie piszesz na temat , tylko rozsiewasz propagandę sukcesu zielonej wyspy. Ze trzy lata temu , kiedy byłeś jeszcze Niedźwiedziem ... na tym forum ... bawiła Cię polityczna aluzja . Dzisiaj lecisz po pasemkach i przykro się robi , że pochodzimy z tego samego Źródła ... doktoryzowany troglodyto :D

To jak, pochwal się , masz już ten zadrukowany papier , czy nie ?

:D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
18 listopada 2014r. o 21:49
heh...
Pana -przeczytałeś to co napisała Virgo?
pamiętasz co Ci powiedziałem podczas naszego ostatniego spotkania z ''sikorkami''? :D
Virgo nie wiedząc nawet o tym trafiła prawie w ''dziesiątkę'' ;)

może dlatego już teraz da się zauważyć że odzywają się ci których mądrość innych zaczyna ich samych boleć :D
wspaniałe uczucie widząc bezsilną złość tych którzy próbują kąsać a niewiele im z tego wychodzi ;)

Dopisane 18.11.2014r. o godz. 21:49:

~virgo napisał(a):
Witaj Falco Przeczytałam wczorajsze posty ktoś tam miał nadzieję ,że jesteś młodziutki ;) może liczył na... :)
Ad rem : rozpolitykowałeś się przestajesz być apolityczny

:D ktoś tam ''może liczyć'' i ktoś tam ''może się przeliczyć'' ;)
jestem nadal apolityczny bo polityka nie sprzyja temu co próbuję osiągnąć i co jest moim priorytetem ;)

tą swoistą odmianę ''polityki '' zostawiam tym których boli mój ''chlebuś z szyneczką'' a jednocześnie nie dostrzega że z mentalnością żulika żebrzącego pod Biedronką o 50 gr. nic więcej nie osiągnie... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
18 listopada 2014r. o 21:50
falco napisał(a): ...
wspaniałe uczucie widząc bezsilną złość tych którzy próbują kąsać a niewiele im z tego wychodzi ;)

Owszem, wspaniałe Papugo :) Ale, czy mógłbyś przyjąć MOJĄ filozofię ? :D

Każdy i Każda , pragnijcie wrócić do Źródła ... pod rękę z kochaną Istotą.

Dobranoc :)

9984
#gover nieaktywny
18 listopada 2014r. o 21:50
~virgo napisał(a): Nie chce mi się pisać...Na wiedzę nigdy nie jest za późno (ja napisał Panna wyżej ,że nawet 60-latka można czegoś nauczyć) , więc sobie poczytaj
http://www.komsomol.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2023:frajerzy-wy-moi&catid=88:rozwoj-wydarze&Itemid=69

Zastanawiam sie jak nisko trzeba upasc, zeby z przyjemnoscia tarzac sie w takim gnoju.