~ napisał(a):falco napisał(a):
co mi dały rozmowy?
nie potrafisz tego zrozumieć a ja tłumaczyć ci tego nie mam najmniejszego zamiaru...
Nic nie dały?
~virgo napisał(a): Witaj Falco :* Przeczytałam wczorajsze posty :D ktoś tam miał nadzieję ,że jesteś młodziutki ;) może liczył na... :)
Ad rem : rozpolitykowałeś się :D przestajesz być apolityczny ?? Kiedyś uważałam ,że na forum można przedstawić wiele interesujących tez , lecz z czasem "pióra mi opadły"...Ogromna ilość złośliwców nie posiadających podstaw rzetelnej historii... ;( Doszłam więc do wniosku ,że Jednostki , które znają historię ,interesuje ich swiat , ekonomia i polityka , nie muszą w takich miejscach udowadniać ,że wiedzą co wiedzą. ;) Panna lubi prowokować , widocznie ma ubaw z tego , jak inni nie potrafią "wyjść z sideł zastawionych "przez Pannę :D też metoda. Nie wierzę ,że celem "paplaniny" Panny jest dotarcie do ciasnych mózgownic niektórych :D Szkoda wysiłku..Czego Jaś się nie nauczył tego Jan nie zrozumie.
~ napisał(a): ...Ogromna ilość złośliwców nie posiadających podstaw rzetelnej historii... ;((...) , nie muszą w takich miejscach udowadniać ,że wiedzą co wiedzą. ;) (...).Czego Jaś się nie nauczył tego Jan nie zrozumie.