Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
18 listopada 2014r. o 22:05
''sory memory'' :D
Twoją filozofię?...nie :)
mamy dwa różne spojrzenia na temat ''zródła''

Ty je widzisz w ''stwórcy'' ja w ''człowieku'' :)
chociaż i jedno i drugie często bywa ''zatrute'' ;)

Dopisane 18.11.2014r. o godz. 22:05:

22-a wybiła więc czas na ''szkiełko'' czyli nową porcje propagandy ;)

dobrej nocy przyjaciołom ,koszmarnej wrogom... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
18 listopada 2014r. o 22:07
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_G%C5%82%C3%B3d_na_Ukrainie

wiwat batiuszka Stalin!

<i>
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 22:08
falco napisał(a): heh...
Pana -przeczytałeś to co napisała Virgo?
pamiętasz co Ci powiedziałem podczas naszego ostatniego spotkania z ''sikorkami''? :D
Virgo nie wiedząc nawet o tym trafiła prawie w ''dziesiątkę'' ;)

może dlatego już teraz da się zauważyć że odzywają się ci których mądrość innych zaczyna ich samych boleć :D
wspaniałe uczucie widząc bezsilną złość tych którzy próbują kąsać a niewiele im z tego wychodzi ;)
Dopisane 18.11.2014r. o godz. 21:49:~virgo napisał(a):
Witaj Falco Przeczytałam wczorajsze posty ktoś tam miał nadzieję ,że jesteś młodziutki ;) może liczył na... :)
Ad rem : rozpolitykowałeś się przestajesz być apolityczny

:D ktoś tam ''może liczyć'' i ktoś tam ''może się przeliczyć'' ;)
jestem nadal apolityczny bo polityka nie sprzyja temu co próbuję osiągnąć i co jest moim priorytetem ;)

tą swoistą odmianę ''polityki '' zostawiam tym których boli mój ''chlebuś z szyneczką'' a jednocześnie nie dostrzega że z mentalnością żulika żebrzącego pod Biedronką o 50 gr. nic więcej nie osiągnie... ;)

Ptaśku nie dostrzegasz tego, że właściwie to Ty piszesz sam o sobie, o swojej małości? Mondie o twojej kąśliwości już nie wspominam. Które to już dno zaliczasz dziadziu ;)
~virgo niezalogowany
18 listopada 2014r. o 22:13
Witajcie Panowie - Sokole :* i Panno :*
Masz Falco rację , co do "kąsaczy" :D Co człowieka najbardziej dotyka ?? Niezauważenie go, nie branie pod uwagę ani jego ani jego słów. :P To tak jakby się go zdeptało... Dlatego nie warto wchodzić w polemikę z "kąsaczami". Niech sobie podgryzają , podszczekują , tyle ich ;)
A jak tam ze" źródełkiem "? wszyscyśmy " z jednego" czy "wszyscyśmy jedno"?

Dobrej nocy , superaśnych snów i udanych spotkań z Sikorkami :*
2900
#falco nieaktywny
18 listopada 2014r. o 22:17
zaszczyt to dla mnie dostrzegając Twoje zainteresowanie moimi wpisami :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
18 listopada 2014r. o 22:17
A co z tym głodem na Ukrainie? Czyja to sprawka? Bo mi to wygląda na robote jakichś komsomol.pl - ców.

<i>
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 22:48
~virgo napisał(a): Witajcie Panowie - Sokole :* i Panno :*
Masz Falco rację , co do "kąsaczy" :D Co człowieka najbardziej dotyka ?? Niezauważenie go, nie branie pod uwagę ani jego ani jego słów. :P To tak jakby się go zdeptało... Dlatego nie warto wchodzić w polemikę z "kąsaczami". Niech sobie podgryzają , podszczekują , tyle ich ;)
A jak tam ze" źródełkiem "? wszyscyśmy " z jednego" czy "wszyscyśmy jedno"?

Dobrej nocy , superaśnych snów i udanych spotkań z Sikorkami :*

Przecież droga Damysio Ty także piszesz o sobie :P Alter piszący, jako tyldunia zachował wprost stoicki spokój, czego mu szczerze gratuluję. Przy takich kąsaczach to wyczyn nie lada. Virgo wasze wzajemne kadzenie z Ptaśkiem budzi aż mdłości :) Czy to musi być, aż tak oczywiste?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2014r. o 22:49
Widzę , że wciąż nie rozumiesz Papugo , a wiesz oczywiście jak bardzo sobie Ciebie cenię ... bojowniku betoniary :D I człowiek, i bóg to to samo. Tyle tylko , że niektórym " autorytetom " wydaje się , że bogami zostać mogą. Niech Was ręka Stwórcy broni przed takim ubóstwieniem :D Na szacunek otoczenia zasługuję się pracą nad przyszłym pokoleniem ( dzieci ), nie papierem , którym można sobie dupę podetrzeć Drogi Troglodyto :)

Dzisiaj w Biedronce spotkałem jedną ze znanych mi Bolecnautek , kupowała chińską laleczkę ... ślicznie opakowaną, dla swej córci ... jak mniemam. To jest właśnie praca i poświęcenie. Całusy czarna Anielico :*

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK