Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2900
#falco nieaktywny
18 listopada 2014r. o 5:57
nie po nim tylko nad ludzmi którym Generał swoją śmiercią odebrał ''przyjemność'' corocznego manifestowania pod oknami swojego ''patriotyzmu'' :>

co mi dały rozmowy?
nie potrafisz tego zrozumieć a ja tłumaczyć ci tego nie mam najmniejszego zamiaru...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 7:24
falco napisał(a):
co mi dały rozmowy?
nie potrafisz tego zrozumieć a ja tłumaczyć ci tego nie mam najmniejszego zamiaru...

Nic nie dały?

Zgadzam się z tą opinią! Putin powinien się uczyć od Chin.

"Chiny, pewne swej siły i długofalowego gospodarczego powodzenia, uważają, że mogą uprawiać długodystansową politykę. Tymczasem zachowanie Putina sugeruje, że ma słabe karty. Wraz ze słabnącymi wpływami Rosji (na świecie) podejmuje coraz bardziej ryzykowne zagrania"

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/financial-times-putin-powinien-uczyc-sie-od-chin-sztuki-dyplomacji/zp7ww
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 listopada 2014r. o 7:51
Moim zdaniem FT ( zgadnij czyją jest własnością :) Poeto ) ma za zadanie włożyć kij w szprychy rusko-chińskiej współpracy w ramach BRICS. Ale dobrze jest wiedzieć , co wróg myśli , a że myśli zawsze tak samo ... o swoich interesach , to i nie ma się co dziwić takim publikacjom :)
Powiem tak : gdyby żydobanksterzy nie czuli zagrożenia dla swych szemranych krętactw ze strony Putina , to nie było by takiej zmasowanej nagonki na Rosję . Ja tradycyjnie po stronie Agenta KGB , tej " wolności i demokracji " mam już powyżej dziurek od nosa.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 8:03
Panna kolejny spisek wisi w powietrzu? :P

Może tak odniesiesz się do meritum artykułu, do faktów, które potwierdzają doniesienia z wielu źródeł. JAk widać argumentów nie masz zbyt wiele. I ta sama śpiewka o "żydobanksterach" to już się robi żałosne.

Jak masz zamiar zawsze sprawdzać finansowanie źródeł informacji to zacznij od swoich stron spiskowych :D
4335
18 listopada 2014r. o 8:11
Widzę , że do Ciebie rzeczywistość nie dociera. A w ramach tej rzeczywistości mieszczą się takie elementy : zadłużenie publiczne wewnętrzne i zewnętrzne , zubożenie społeczeństwa , masowa migracja, katastrofalna sytuacja demograficzna , brak środków produkcji, uzależnienie polityczne od ościennych krajów , centralne sterowanie gospodarką z Brukseli i ścierwomedia w ubeckich łapach ... gdzie Ty tu widzisz teorie spiskowe ? Przecież to same fakty.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 10:00
Pannazdzieckiem napisał(a): Widzę , że do Ciebie rzeczywistość nie dociera. A w ramach tej rzeczywistości mieszczą się takie elementy : zadłużenie publiczne wewnętrzne i zewnętrzne , zubożenie społeczeństwa , masowa migracja, katastrofalna sytuacja demograficzna , brak środków produkcji, uzależnienie polityczne od ościennych krajów , centralne sterowanie gospodarką z Brukseli i ścierwomedia w ubeckich łapach ... gdzie Ty tu widzisz teorie spiskowe ? Przecież to same fakty.

No i gdzie te fakty? Gdzie statystyki, gdzie analizy?

Wszystko wrzucasz do jednego chłopskiego worka, i za wszystko winisz jakichś tam bliżej nie znanych żydobanksterów. Jakieś duchy widzisz? Białe myszki? Bredzisz bez sensu. Z tego twojego bredzenia chleba nie ma i nie będzie. Nawet swojego trybuna nie znalazłeś? PAnM? Wynik poniżej błędu statystycznego? hehe... Kiedy ty spoważniejesz? Nie trać czasu na próżne paplanie jęzorem :)
~ niezalogowany
18 listopada 2014r. o 10:58
Rosnieft cienko piszczy. Putin pomoże z funduszu emerytalnego!

"Dług Rosnieftu urósł do gigantycznych 21 mld dol. Putin obiecuje pomoc państwa

Planowana rządowa pomoc finansowa dla Rosnieftu, która ma pochodzić ze środków państwowego funduszu emerytalnego (tzw. Narodowego Funduszu Dobrobytu), wzbudza spore kontrowersje nawet wśród rosyjskich kół rządowych"

http://www.biztok.pl/biznes/dlug-rosnieftu-urosl-do-gigantycznych-21-mld-dol-putin-obiecuje-pomoc-panstwa_a18784
4335
18 listopada 2014r. o 13:51
~ napisał(a):
No i gdzie te fakty? Gdzie statystyki, gdzie analizy?

...

Czy Ty qurwqsz Alterowicz czytać nie umiesz ? Czy spadek populacji Narodu nie jest dla Ciebie wystarczającym dowodem na to , że do czynienia mamy z regresem , a nie rozwojem. Jakich statystyk jeszcze oczekujesz ? Włóż sobie nogi do rozgrzanego piekarnika , a tą pustą głowę do zamrażarki ... będziesz w klimacie umiarkowanym.

Nara :)

REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK