Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

2161
#fobiak nieaktywny
25 listopada 2014r. o 17:26
(...)

Zmoderowano 25.11.2014 godz.18:57 - powód: spam (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
25 listopada 2014r. o 17:30
Prawda może być nudna, ale za to ma inne zalety :)

Prezydent Francji Francois Hollande jest zdania, że obecna sytuacja na wschodzie Ukrainy nie pozwala na dostarczenie Rosji pierwszego zamówionego przez nią okrętu desantowego typu Mistral - poinformował we wtorek Pałac Elizejski.

http://fakty.interia.pl/swiat/news-francja-odlozyla-do-odwolania-dostarczenie-rosji-pierwszego-,nId,1564158#iwa_item=4&iwa_img=0&iwa_hash=19204&iwa_block=facts_news_small

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2161
#fobiak nieaktywny
25 listopada 2014r. o 17:41
czy ty wiesz, ze ta informacja jest z maja tego roku? stare smieci wklejasz

Zmoderowano 25.11.2014 godz.18:58 - powód: topposting (moderator)
10114
#alter nieaktywny
25 listopada 2014r. o 17:51
fobiak napisał(a):
czy ty wiesz, ze ta informacja jest z maja tego roku? stare smieci wklejasz

Nie kompromituj się (...). Nawet daty nie widzisz - 25 listopad. Trąbią o tym wszystkie media :) (...)
[img=1416934236_b3eotyw.jpg]

Zmoderowano 25.11.2014 godz.18:59 - powód: zbędne złośliwości (moderator)

10114
#alter nieaktywny
25 listopada 2014r. o 18:43
STOP RUSSIA
Rosja zawiera sojusz z separatystyczną Abchazją. "Kreml rozgrywa swoje interesy, słychać pobrzękiwanie szabelką"

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,17025995,Rosja_zawiera_sojusz_z_separatystyczna_Abchazja___Kreml.html#BoxSlotIMT

Dopisane 25.11.2014r. o godz. 18:42:

fobiak napisał(a): o tym, ze rosja nie dostanie mistrala na jesien i nastepnego w przyszlym roku afryka juz wiedziala w lutym

Skompromitowany głupku to czytać też nie potrafisz? Ta decyzja została podjęta teraz.

Dopisane 25.11.2014r. o godz. 18:43:

[img=1416937383_5ohdk4x.jpg]

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2014r. o 19:19
(...)

Zmoderowano 25.11.2014 godz.19:23 - powód: zaśmiecanie tematu !! (moderator)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
25 listopada 2014r. o 19:37
alter napisał(a):

TAk! JAk się mają te setki Rosjan kupujących apartamenty w Monaco. Virgo zaczynasz nam legendy pisać ;) Ale nie ma to jak mieć dobry humor nie patrząc na biedę innych :)

Witajcie Panie , witajcie Panowie...Witaj Alterze...
Nie napisałam legendy , Alterze. Podałam fakt. Moja wiedza nie wynika li tylko z literatury - poparta jest również doświadczeniem , nauką . Dlatego dziwi mnie , że Ty , który uparcie punktujesz niektórym dyskutantom złośliwość itp. sam czynisz podobnie. Rzekomo chcesz merytorycznej wymiany poglądów. Staram się nawiązać z Toba nić porozumienia. Nic z tego nie wynika - Twoje odpowiedzi nie mają merytorycznego zabarwienia. Ty ciągle ATAKUJESZ. Na ataki nie będę odpowiadać. Jeżeli ktoś chce czegoś nauczyć się , posiąść inne spojrzenie niż sam ma ,może pytac , może nie zgadzać się. Ale nie zarzucać ( tak jak Ty to robisz) "pisania legend". Pomyliłam się co do Ciebie.Ty ziejesz nienawiścią do każdej opinii , która jest inna niż Twoja. Pozdrawiam.
10114
#alter nieaktywny
25 listopada 2014r. o 19:52
~virgo napisał(a): Witajcie Panie , witajcie Panowie...Witaj Alterze...
Nie napisałam legendy , Alterze. Podałam fakt. Moja wiedza nie wynika li tylko z literatury - poparta jest również doświadczeniem , nauką . Dlatego dziwi mnie , że Ty , który uparcie punktujesz niektórym dyskutantom złośliwość itp. sam czynisz podobnie. Rzekomo chcesz merytorycznej wymiany poglądów. Staram się nawiązać z Toba nić porozumienia. Nic z tego nie wynika - Twoje odpowiedzi nie mają merytorycznego zabarwienia. Ty ciągle ATAKUJESZ. Na ataki nie będę odpowiadać. Jeżeli ktoś chce czegoś nauczyć się , posiąść inne spojrzenie niż sam ma ,może pytac , może nie zgadzać się. Ale nie zarzucać ( tak jak Ty to robisz) "pisania legend". Pomyliłam się co do Ciebie.Ty ziejesz nienawiścią do każdej opinii , która jest inna niż Twoja. Pozdrawiam.

No ale pytam merytorycznie, jak się mają te legendarne setki Rosjan kupujące apartamenty w Monaco do biedy w Rosji? JAk myślę mam wierzyć w twoje gołosłowności? No przecież nie mam prawa mieć wątpliwości co do Twoich doświadczeń wiedzy i wykształcenia? Więc zadaję pytania. JA mam wątpliwości co do twych lukrowanych wiadomości o kraju szczęśliwym i szczęśliwym narodzie Rosyjskim :>

Gdzie widzisz tę nienawiść? śmiało! JA wstawiam linki o agresji Rosji, i co? i Jestem wściekle atakowany :) Bo to się komuś nie podoba.
Będę wklejał w temacie o Putinie i zagrożeniu z jego strony to co uznam za stosowne, jak wam się nie podoba to nie czytajcie. I nie odnoście się do tego. Bo nawet tego nie robicie tylko atakujecie moją osobę. Temat was nie interesuje?
(...)

Zmoderowano 25.11.2014 godz.20:09 - powód: zgłoszenie (moderator)

REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza