Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koniec kariery Relicha w Nowogrodźcu?
~ niezalogowany
1 kwietnia 2014r. o 20:52
Ale dlaczego ma to być żart? Z Relichem jest jak z polską reprezentacją w pn-każda grupa to dla nich "grupa śmierci" , każdy kandydat jest przy panu Relichu "mocny" i lepszy, podobnie jest z wójtem Gromadki...
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10897
#Anonim10897 nieaktywny
1 kwietnia 2014r. o 21:00
Dlaczego żart ? Dlatego ,że :

"Kazimierz Marczewski i Robert Relich spotkali się już raz w drugiej turze wyborów na burmistrza Nowogrodźca w 2006 roku. Wygrał wtedy Relich. Kazimierz Marczewski po przegranych wyborach zapowiedział, że już więcej nie wystartuje w wyborach o fotel burmistrza."

Nie sądzę by Pan Kazimierz Marczewski zmienił zdanie. Górnik to górnik! - twardy mężczyzna a nie chorągiewka na wietrze.
;)
~mieszkaniec niezalogowany
1 kwietnia 2014r. o 21:06
Myślę, ze Pan redaktor żartuje z mieszkańcow gminy Nowogrodziec chcac startować na burmistrza(ale przyjmuję, ze dzisiaj jest taki dzien i to rozumię). Od kilku miesięcy sledze poczynania tego Pana i własciwie i nie napisał nic porywającego co mogloby mnie zaiteresować. Tematyka jedna i ta sama,a szczegolnie dotyczaca Nowogrodzca. Naoewno ja i wielu moich znajomych jeżeli Pan się odważy startować w wyborach nie zaglosuje na Pana. My sle, ze czas iść na emeryturę i tyle, Chyba, ze wreszcie zrobi Pan jakiś krok do przodu zmieniając swoje publikacje na razie są wedlug mojej oceny lakoniczne i nie zawsze rzetelne. Zyczę Panu powodzenia, Niech Pan zajrzy na ulicę Sluzowa, a lacznik z ulicą Lubańska w Boleslawcu, a ujrzy Pan ciekawe zjawisko sterty śmieci butelek mebli itp, także w Boleslawcu można ujrzeć kwiatki, uważam ze podobnie jest w innych gminach.
~xy niezalogowany
1 kwietnia 2014r. o 21:40
Prawda jest taka że jest to 8 lat najgorszych rządów sprawowanych przez Relicha Gminą Nowogrodziec, tylko to jest prawda a nie prima aprilis , :P
~ niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 0:31
~mieszkaniec napisał(a): Myślę, ze Pan redaktor żartuje z mieszkańcow gminy Nowogrodziec chcac startować na burmistrza(ale przyjmuję, ze dzisiaj jest taki dzien i to rozumię). Od kilku miesięcy sledze poczynania tego Pana i własciwie i nie napisał nic porywającego co mogloby mnie zaiteresować. Tematyka jedna i ta sama,a szczegolnie dotyczaca Nowogrodzca. Naoewno ja i wielu moich znajomych jeżeli Pan się odważy startować w wyborach nie zaglosuje na Pana. My sle, ze czas iść na emeryturę i tyle, Chyba, ze wreszcie zrobi Pan jakiś krok do przodu zmieniając swoje publikacje na razie są wedlug mojej oceny lakoniczne i nie zawsze rzetelne. Zyczę Panu powodzenia, Niech Pan zajrzy na ulicę Sluzowa, a lacznik z ulicą Lubańska w Boleslawcu, a ujrzy Pan ciekawe zjawisko sterty śmieci butelek mebli itp, także w Boleslawcu można ujrzeć kwiatki, uważam ze podobnie jest w innych gminach.

Ty masz znajomych? Ty nawet psa nie masz. ..
~Zmęczony rządami Relicha. niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 10:25
01 04 2013 ukazał się artykuł że Gmina Nowogrodziec musi zwrócić 12 milionów niesłusznie pobranego podatku Drukarni BDN wtedy myślałem że to żart jednak to była smutna prawda,mamy 2014 rok i wcale się nie zdziwię że Pan Marczewski wystartuje na Burmistrza ,ponadto śmię twierdzić że spokojnie wygrał by z nieudolnym Relichem i zaprowadzi normalność .Panie Kazimierzu serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w wyborach,ma Pan moje pełne poparcie.
~kajtek niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 10:31
~Zmęczony rządami Relicha. napisał(a): ... wcale się nie zdziwię że Pan Marczewski wystartuje na Burmistrza ...

Ja też ;)
~=== niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 11:24
~mieszkaniec napisał(a): Myślę, ze Pan redaktor żartuje z mieszkańcow gminy Nowogrodziec chcac startować na burmistrza(ale przyjmuję, ze dzisiaj jest taki dzien i to rozumię). Od kilku miesięcy sledze poczynania tego Pana i własciwie i nie napisał nic porywającego co mogloby mnie zaiteresować. Tematyka jedna i ta sama,a szczegolnie dotyczaca Nowogrodzca. Naoewno ja i wielu moich znajomych jeżeli Pan się odważy startować w wyborach nie zaglosuje na Pana. My sle, ze czas iść na emeryturę i tyle, Chyba, ze wreszcie zrobi Pan jakiś krok do przodu zmieniając swoje publikacje na razie są wedlug mojej oceny lakoniczne i nie zawsze rzetelne. Zyczę Panu powodzenia, Niech Pan zajrzy na ulicę Sluzowa, a lacznik z ulicą Lubańska w Boleslawcu, a ujrzy Pan ciekawe zjawisko sterty śmieci butelek mebli itp, także w Boleslawcu można ujrzeć kwiatki, uważam ze podobnie jest w innych gminach.

Wszystko jasne ! Stąd tyle obraźliwych postów dot. rządzących w N-cu. To jest po prostu kampania wyborcza>>> bardzo smutne ,że w ten sposób ? Nie rozumiem dlaczego tak okrutni są ludzie? Posuwać się do takich rzeczy ,żeby osiągnąć swój cel? Ja popieram działalność pana burmistrza ,bo w końcu coś się robi na terenie całej gminy. A do tej pory co było??? Gdyby kanalizację zrobiono w poprzednich kadencjach tak jak w innych gminach ,to teraz byłyby pieniądze na drogi ,oświetlenia ,boiska itp.Tylko jak można iść na przód skoro trzeba robić coś co już dawno powinno być zrobione???
REKLAMA Nowe domy!