Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koniec kariery Relicha w Nowogrodźcu?
~Mam go dosyć. niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 15:05
Przestań pisać bzdury pieniądze na kanalizację to nie są z Budżetu Gminy tylko z programów Unijnych a jak robi nieudacznik drogi to widać w Wykrotach na Parkowej i nie tylko.Ja uważam ten dzień kiedy został burmistrzem za przeklęty.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
2 kwietnia 2014r. o 15:23
Jeśli pan Kazimierz będzie tak "burmistrzował", jak pisze artykuły (albo nie daj bóg felietony), to mieszkańcy Nowogrodźca szybko zatęsknią za Relichem.

<i>
~dobry znajomy niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 18:53
Za kim tu tęsknić nieudolny facet buduje garnki a na cmentarzach nie umie wybudować ubikacji, tylko ludzie sikają za pomniki lub w krzaki .
~ niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 20:05
~dobry znajomy napisał(a): Za kim tu tęsknić nieudolny facet buduje garnki a na cmentarzach nie umie wybudować ubikacji, tylko ludzie sikają za pomniki lub w krzaki .

A ty dalej o kibelkach tu chodzi i kierunki rozwoju Gminy,

PS Jak weźmiecie odpowiednio wysoki kredyt to zza wasze pieniążki wszystko wybuduję:)

Na oczyszczalnię Wykroty zastawiły działki na 20 mln.

~=== niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 22:21
~Mam go dosyć. napisał(a): Przestań pisać bzdury pieniądze na kanalizację to nie są z Budżetu Gminy tylko z programów Unijnych a jak robi nieudacznik drogi to widać w Wykrotach na Parkowej i nie tylko.Ja uważam ten dzień kiedy został burmistrzem za przeklęty.

A ty uważasz ,że Unia tylko czeka i daje kasę ?Jak brałeś kiedyś kredyt w banku to powinieneś wiedzieć ,że to nie takie proste? To się chwali ,że stara sie o inne środki na rozwój gminy, a wam ciągle żle! Jestem też mieszkańcem gminy i w tym roku z budżetu gminy niewiele nam sie dostanie ,ale rozumiem ,że są sprawy ważne i ważniejsze. Nie boli mnie to ,że Wykroty dostaną kupę kasy na remont szkoły i salę gimnastyczną ,bo wiem patrząc na starania p.Relicha ,że sie stara i cieszę się drobnymi rzeczami ,które pomału powstają . Wszystko idzie ku lepszemu, oby tak dalej panie Burmistrzu.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 23:11
~=== napisał(a):
~Mam go dosyć. napisał(a): Przestań pisać bzdury pieniądze na kanalizację to nie są z Budżetu Gminy tylko z programów Unijnych a jak robi nieudacznik drogi to widać w Wykrotach na Parkowej i nie tylko.Ja uważam ten dzień kiedy został burmistrzem za przeklęty.

rozumiem ,że są sprawy ważne i ważniejsze.

A najważniejszy to w poprzednim roku był "garnek" i obecnie hejnał. Ważne była też wycieczka do Serbii i przywitanie gminnej wycieczki za pieniądze podatników. A także parking w Gościszowie na 3 auta za bagatela kilkanaście tyś. złotych.
Brawo brawo...
~abc1 niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 23:12
"~===" napisał(a):"Nie boli mnie to, że Wykroty dostaną kupę kasy na remont szkoły i salę gimnastyczną, bo wiem patrząc na starania p. Relicha że się stara."

Owszem ogłoszenie o remoncie szkoły w Wykrotach ukazało się na stronie przetargów w BiP-ie, lecz jest małe "ale". Bo zadanie dotyczy remontu szkoły z przebudową kotłowni z węglowej na olejową i ani słowa nie ma o obiecanej sali gimnastycznej, na którą Wykroty czekają od ponad dwudziestu lat. Sala gimnastyczna natomiast będzie budowana w ........, wiadomo gdzie. Czyżby z tej kupy kasy, którą dostaną Wykroty?

"~" napisał(a):" Na oczyszczalnię Wykroty zastawiły działki na 20
milionów."

I znów: nie tak szybko Wykroty doczekają się kanalizacji, bo w planach na wiele najbliższych lat nawet nie jest taka inwestycja przewidziana dla Wykrot, mimo, że mieszka tu spory procent mieszkańców gminy Nowogrodziec.
~ niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 8:22
~=== napisał(a):

A ty uważasz ,że Unia tylko czeka i daje kasę ?Jak brałeś kiedyś kredyt w banku to powinieneś wiedzieć ,że to nie takie proste? To się chwali ,że stara sie o inne środki na rozwój gminy, a wam ciągle żle! Jestem też mieszkańcem gminy i w tym roku z budżetu gminy niewiele nam sie dostanie ,ale rozumiem ,że są sprawy ważne i ważniejsze. Nie boli mnie to ,że Wykroty dostaną kupę kasy na remont szkoły i salę gimnastyczną ,bo wiem patrząc na starania p.Relicha ,że sie stara i cieszę się drobnymi rzeczami ,które pomału powstają . Wszystko idzie ku lepszemu, oby tak dalej panie Burmistrzu.

Wnioski o przyznanie dotacji na kanalizację składał niedobry Szczerbień który nic nie zrobił dla tej chorej Gminy,Szkoły ,sale gimnastyczne Strefa to wszystko zasługa Relicha który jest zbawcą narodu a zapomniałem jeszcze o Garnku.

REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza