Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koniec kariery Relicha w Nowogrodźcu?
~... niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 11:00
Jednak Relich okazał się człowieczkiem bez honoru i ambicji swoją nieudolność zgonił na Radę i powiedział w Radio Wrocław że nie zamierza zapłacić tej kary w kwocie 600zł za olewanie petentów :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 13:55
~... napisał(a): Jednak Relich okazał się człowieczkiem bez honoru i ambicji swoją nieudolność zgonił na Radę i powiedział w Radio Wrocław że nie zamierza zapłacić tej kary w kwocie 600zł za olewanie petentów :P

Dla mnie jest ważne coś innego, między wierszami pan Burmistrz stwierdził iż taka refleksja jest im potrzebna czyli Czurejno mieli rację a pan burmistrz zarzucał im nierzetelność.

Panie przewodniczący, kasę zwrócić i zaprosić państwa Czurejnów aby rozwiązać problem- to jest właściwa refleksja.
~ niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 18:03
RR to dzisiejszy Nikoś Dyzma ludzi robi w bambuko a ciemna masa to kupuje.
~ niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 22:22
~=== napisał(a):
~mieszkaniec napisał(a): Myślę, ze Pan redaktor żartuje z mieszkańcow gminy Nowogrodziec chcac startować na burmistrza(ale przyjmuję, ze dzisiaj jest taki dzien i to rozumię). Od kilku miesięcy sledze poczynania tego Pana i własciwie i nie napisał nic porywającego co mogloby mnie zaiteresować. Tematyka jedna i ta sama,a szczegolnie dotyczaca Nowogrodzca. Naoewno ja i wielu moich znajomych jeżeli Pan się odważy startować w wyborach nie zaglosuje na Pana. My sle, ze czas iść na emeryturę i tyle, Chyba, ze wreszcie zrobi Pan jakiś krok do przodu zmieniając swoje publikacje na razie są wedlug mojej oceny lakoniczne i nie zawsze rzetelne. Zyczę Panu powodzenia, Niech Pan zajrzy na ulicę Sluzowa, a lacznik z ulicą Lubańska w Boleslawcu, a ujrzy Pan ciekawe zjawisko sterty śmieci butelek mebli itp, także w Boleslawcu można ujrzeć kwiatki, uważam ze podobnie jest w innych gminach.
Prawda ktoś mądrze napisał

Wszystko jasne ! Stąd tyle obraźliwych postów dot. rządzących w N-cu. To jest po prostu kampania wyborcza>>> bardzo smutne ,że w ten sposób ? Nie rozumiem dlaczego tak okrutni są ludzie? Posuwać się do takich rzeczy ,żeby osiągnąć swój cel? Ja popieram działalność pana burmistrza ,bo w końcu coś się robi na terenie całej gminy. A do tej pory co było??? Gdyby kanalizację zrobiono w poprzednich kadencjach tak jak w innych gminach ,to teraz byłyby pieniądze na drogi ,oświetlenia ,boiska itp.Tylko jak można iść na przód skoro trzeba robić coś co już dawno powinno być zrobione???
~Mieszkanka Gminy niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 22:41
A ja myślę że RR jest bardzo dobrym Gospodarzem i wiem że wygra te wybory z palcem w tyłku i wy ciemnoty, możecie tu pisać aż wam bokiem wyjdzie, wreszcie widać efekty dobrego rządzenia. A wam na tym forum żal d..... ściska z zazdrości. I nie możecie tego przegryźć jak tu mu koło d...... zrobić.
~ niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 22:45
Ja też głosuje na Relicha bo widzę efekty jego pracy
~lopez niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 22:48
mój głos też ma Robert ;)
~Papuga niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 22:56
I mój też o :)