~... napisał(a): Jednak Relich okazał się człowieczkiem bez honoru i ambicji swoją nieudolność zgonił na Radę i powiedział w Radio Wrocław że nie zamierza zapłacić tej kary w kwocie 600zł za olewanie petentów :P
~=== napisał(a):~mieszkaniec napisał(a): Myślę, ze Pan redaktor żartuje z mieszkańcow gminy Nowogrodziec chcac startować na burmistrza(ale przyjmuję, ze dzisiaj jest taki dzien i to rozumię). Od kilku miesięcy sledze poczynania tego Pana i własciwie i nie napisał nic porywającego co mogloby mnie zaiteresować. Tematyka jedna i ta sama,a szczegolnie dotyczaca Nowogrodzca. Naoewno ja i wielu moich znajomych jeżeli Pan się odważy startować w wyborach nie zaglosuje na Pana. My sle, ze czas iść na emeryturę i tyle, Chyba, ze wreszcie zrobi Pan jakiś krok do przodu zmieniając swoje publikacje na razie są wedlug mojej oceny lakoniczne i nie zawsze rzetelne. Zyczę Panu powodzenia, Niech Pan zajrzy na ulicę Sluzowa, a lacznik z ulicą Lubańska w Boleslawcu, a ujrzy Pan ciekawe zjawisko sterty śmieci butelek mebli itp, także w Boleslawcu można ujrzeć kwiatki, uważam ze podobnie jest w innych gminach.Prawda ktoś mądrze napisał
Wszystko jasne ! Stąd tyle obraźliwych postów dot. rządzących w N-cu. To jest po prostu kampania wyborcza>>> bardzo smutne ,że w ten sposób ? Nie rozumiem dlaczego tak okrutni są ludzie? Posuwać się do takich rzeczy ,żeby osiągnąć swój cel? Ja popieram działalność pana burmistrza ,bo w końcu coś się robi na terenie całej gminy. A do tej pory co było??? Gdyby kanalizację zrobiono w poprzednich kadencjach tak jak w innych gminach ,to teraz byłyby pieniądze na drogi ,oświetlenia ,boiska itp.Tylko jak można iść na przód skoro trzeba robić coś co już dawno powinno być zrobione???