Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koniec kariery Relicha w Nowogrodźcu?
~ niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 22:57
~Mieszkanka Gminy napisał(a): ...A wam na tym forum żal d..... ściska z zazdrości. I nie możecie tego przegryźć jak tu mu koło d...... zrobić.

Ile spraw/doniesień założyła Rada Miejska Burmistrzowi Szczerbieniowi, kto komu robił.... jak się one zakończyły?

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
5 kwietnia 2014r. o 9:55
~Papuga napisał(a): I mój też o :)
Mój i całej mojej rodziny też. A podżegacze niech klepią na klawiaturze.
~ niezalogowany
5 kwietnia 2014r. o 10:17
~ napisał(a):
~Papuga napisał(a): I mój też o :)
Mój i całej mojej rodziny też. A podżegacze niech klepią na klawiaturze.

Głosujcie sobie na kogo chcecie, nawet na szympansa, płaćcie za błędy innych, nie wymagajcie nic, siedzicie cicho i podziwiajcie garniec. Samorząd będzie się cieszył, iź wyborcy nie są wymagający i nie będą apelować sami do siebie

"aby stanąć po tamtej stronie bo ich nie wybierzecie"

~ niezalogowany
5 kwietnia 2014r. o 20:30
~to ja napisał(a): A ja wam powiadam, o niewdzięczni ludkowie, że Relich wygra kolejne wybory! Na tym forum upust swoim frustracjom daje garstka malkontentów, którzy wzajemne się nakręcają i zbyt łatwo dochodza do przeświadczenia, że podobnie myśli wiekszosc mieszkanców naszej pięknej gminy. Otóż nie! Ludzie, którym jad, intrygi i spiskowa teoria dziejów nie przesłania postrzegania rzeczywistości, widzą zmiany w swoim otoczeniu, na które czekali od lat. Widzą, że Relich jest tzw. dobrym gospodarzem, twardo stąpa po ziemi, potrafi liczyć i skutecznie pozyskiwać środki pomocowe. Ma poparcie w KK ( kościele katolickim) - to znacznie ważniejsze, niż brak poparcia w środowisku kibicow Chrobrego, czy mieszkańców marginalnej, lokalnej drogi, gdzieś tam w Wykrotach ( jak wykroty,
to wykroty a nie asfalty - to żart) Zatem - psy szczekają, karawana ( z Relichem na czele) jedzie dalej...

W tym wpisie do "to ja" trzeba dołożyć tylko literkę "d", bo powinno być "to jad", a z wyrazu "karawana" wyrzucić literkę "a" bądź zmienić rodzaj (jak kto woli) i wtedy będzie tak jak ma być.
~ niezalogowany
5 kwietnia 2014r. o 21:35
~ napisał(a):
~Mieszkanka Gminy napisał(a): ...A wam na tym forum żal d..... ściska z zazdrości. I nie możecie tego przegryźć jak tu mu koło d...... zrobić.

Koło d... to nawet żona mu nie robi, widzę że mieszkanka gminy chętnie by to zrobiła.
~Mieszkanka Gminy niezalogowany
5 kwietnia 2014r. o 22:03
A pan Marczewski to niech raczej do sanatorium się wybierze bo na burmistrza to raczej nie w tym wieku :P :P :P
~ niezalogowany
5 kwietnia 2014r. o 22:12
Wolała bym starego Marczewskiego jak nieudolnego Relicha .Jeszcze będziecie płacić i płakać za błędy waszego Robercika .
1
emem
5 kwietnia 2014r. o 22:16
~Mieszkanka Gminy napisał(a): A pan Marczewski to niech raczej do sanatorium się wybierze bo na burmistrza to raczej nie w tym wieku :P :P :P

Dlaczego obrazasz, i to anonimowi? Dlatego, ze jestes chamem?

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza