~Mieszkanka Gminy napisał(a): ...A wam na tym forum żal d..... ściska z zazdrości. I nie możecie tego przegryźć jak tu mu koło d...... zrobić.
~Papuga napisał(a): I mój też o :)Mój i całej mojej rodziny też. A podżegacze niech klepią na klawiaturze.
~ napisał(a):~Papuga napisał(a): I mój też o :)Mój i całej mojej rodziny też. A podżegacze niech klepią na klawiaturze.
~to ja napisał(a): A ja wam powiadam, o niewdzięczni ludkowie, że Relich wygra kolejne wybory! Na tym forum upust swoim frustracjom daje garstka malkontentów, którzy wzajemne się nakręcają i zbyt łatwo dochodza do przeświadczenia, że podobnie myśli wiekszosc mieszkanców naszej pięknej gminy. Otóż nie! Ludzie, którym jad, intrygi i spiskowa teoria dziejów nie przesłania postrzegania rzeczywistości, widzą zmiany w swoim otoczeniu, na które czekali od lat. Widzą, że Relich jest tzw. dobrym gospodarzem, twardo stąpa po ziemi, potrafi liczyć i skutecznie pozyskiwać środki pomocowe. Ma poparcie w KK ( kościele katolickim) - to znacznie ważniejsze, niż brak poparcia w środowisku kibicow Chrobrego, czy mieszkańców marginalnej, lokalnej drogi, gdzieś tam w Wykrotach ( jak wykroty,
to wykroty a nie asfalty - to żart) Zatem - psy szczekają, karawana ( z Relichem na czele) jedzie dalej...
~ napisał(a):~Mieszkanka Gminy napisał(a): ...A wam na tym forum żal d..... ściska z zazdrości. I nie możecie tego przegryźć jak tu mu koło d...... zrobić.
Koło d... to nawet żona mu nie robi, widzę że mieszkanka gminy chętnie by to zrobiła.
~Mieszkanka Gminy napisał(a): A pan Marczewski to niech raczej do sanatorium się wybierze bo na burmistrza to raczej nie w tym wieku :P :P :P