~gościu napisał(a): Bardzo się cieszę, że wreszcie ktoś powiedział prawdę o ludziach zgromadzonych wokół Piotra Andruchowskiego. Przez cały czas opluwali tu obecnego wójta i nie przebierali w środkach.
Nie zauważyli jednak że plują pod wiatr. Wiatr, który powinien zdmuchnąć takich ludzi ze wszystkich publicznych stanowisk. Mam nadzieję że tak się stanie.
W niedzielę idziemy wszyscy głosować na DARKA PAWLISZCZEGO. Ten chłop wreszcie pokazał że można coś zrobić w naszej gminie.
:D
Panie gościu,
nie siej tu herezji.
Osoby zarówno pro- Dariuszowe i pro- Piotrowe piszą w miarę normalnie.
Znacznie gorzej jest z ,,nakręconymi'' . którzy piszą ,,pierduszki'' oraz wycieczki dot. życia osobistego kandydatów - zarówno z jednej jak i z drugiej strony.
Dla mnie dyskusja merytoryczna może dotyczyć finansów gminy, jakości pracy Urzędu, nakładów na szkolnictwo, kulturę oraz skuteczności zabiegów o nowych inwestorów na terenie gminy i LSSE.
Niestety, coś tu nie kaman .....
W programie obecnego wójta / kandydata jest wiele zapewnień o dalszych inwestycjach ( patrz: www.pawliszczy.pl), ale o finansowaniu tego wszystkiego ani słowa, a dług gminy jest znaczny !!!
Co powiecie o remizie OSP w Gromadce, w planie finansowym przewidzianej na 2014 rok ??????
Chcę, aby nowy wójt był możliwie najskuteczniejszy. bo nowe środki unijne u drzwi .... !!
Tyle że boję się, że obecna władza (jak każda po 2 kadencjach ) już się wypaczyła ... Ot co.
Zaryzykuję kadżego nowego czy starego gospodarza, ale trzeba My nową , dynamiczną i ,,nieukładową '' radę - może coś więcej uzyskamy??
(wW obecnej radzie niektórzy radni pracują na etatach związanych z UG! )