Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiesław Ogrodnik nie jest już prezesem
~Kolega niezalogowany
10 maja 2014r. o 10:28
Przypadek Ogrodnika będzie wg mnie testem dla bolesławieckiej prawicy, która albo się za nim wstawi, bo facet ma dość spore dokonania w tym zakresie, albo palcem nie kiwnie. Myślę, że będzie to drugie i nic nie zrobi... Dlaczego? Ano za dużo synekur i korzyści od obecnego prezydenta dla nich spływa. Także Wiesiu, jeśli jeszcze wierzysz w ideały tu się przekonasz że takowych nie ma, przynajmniej za czasów cara. A ta cała solidarność jest tyle warta, co jej romans z PO.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~k niezalogowany
10 maja 2014r. o 10:36
Rada Nadzorcza pokazała że ma odwagę zrobić to co należało zrobić. Żeby tak jeszcze Rady Nadzorcze w innych firmach były takie same, mam na myśli spółdzielnie mieszkaniową w Bolcu.
~ niezalogowany
10 maja 2014r. o 10:52
~k napisał(a): Rada Nadzorcza pokazała że ma odwagę zrobić to co należało zrobić. Żeby tak jeszcze Rady Nadzorcze w innych firmach były takie same, mam na myśli spółdzielnie mieszkaniową w Bolcu.
Wszystkich rozpierzyc ,to się może w tym miescie c os zmieni.
~ech niezalogowany
10 maja 2014r. o 10:55
Droga Redakcjo, Kodeks Handlowy nie obowiązuje od kilkunastu lat... Bądźcie bardziej dociekliwi, co?
~----==ii niezalogowany
10 maja 2014r. o 11:18
Wszystko jest poukładane i zaplanowane Nic się nie stało Prezesowi,będzie on zadowolony.Czas goi rany,a w polityce najszybciej. Wspomnicie moje słowa za 6 miesięcy. :>
~ niezalogowany
10 maja 2014r. o 11:43
~----==ii napisał(a): Wszystko jest poukładane i zaplanowane Nic się nie stało Prezesowi,będzie on zadowolony.Czas goi rany,a w polityce najszybciej. Wspomnicie moje słowa za 6 miesięcy. :>
W Radach Nadzorczych boleslawieckich spolek zasiadają ludzie,ktorzy nioe maja ,zadnych uprawnien,a ich kompetencje sa zerowe.
5653
#poldek nieaktywny
10 maja 2014r. o 12:15
Stare przysłowie kruk krukowi oka nie wykuje a może awans na bardziej intratne stanowisko pożyjemy zobaczymy ?? ?? .
~ niezalogowany
10 maja 2014r. o 12:54
~k napisał(a): Rada Nadzorcza pokazała że ma odwagę zrobić to co należało zrobić. Żeby tak jeszcze Rady Nadzorcze w innych firmach były takie same, mam na myśli spółdzielnie mieszkaniową w Bolcu.

W pełni się z tym zgadzam .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK