Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Osiedle KWIATOWE

12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
22 maja 2014r. o 9:23
~Beata napisał(a): Przecież to prestiżowe miejsce w naszym mieście, większość tam mieszkających to bogacze!

Kto ci tak powiedział??? Byłaś Beatko może choć taz na tym osiedlu,czy tylko słyszałaś z opowieści?? :)
Osiedle jak każde inne :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 9:27
No, jest też piękny, obsadzony różanecznikami ponad 100-letni park z alejkami, ławeczkami i mnóstwem koszy na śmieci...
1906
#MJ nieaktywny
22 maja 2014r. o 9:41
~nowa mieszkanka napisał(a): witam! szukam opinii na temat osiedla kwiatowego okolice ul.narcyzow/rozanej. mam zamiar tam sie niedlugo przeprowadzic i chcialabym wiedziec jakie okolica ma opinie. czy ktos moze z mieszkancow moze sie podzielic opiniami?

Dziekuje

Jak dla mnie okolica spokojna i całkiem przyjemna do mieszkania. Masz w pobliżu 4 sklepy i kiosk,więc kupisz prawie wszystko jeśli nie będziesz chciała jechać w miasto. Jest boisko wiec dzieciaki też będą miały gdzie pobiegać za piłką. Kilka ulic dalej wyjdziesz na pole i spokojnie pospacerujesz z psem, więc jak dla mnie wszystko pod nosem jest. Nie wiem na jakich trafisz sąsiadów, a od tego też będzie zależał komfort mieszkania tutaj (jak i wszędzie z resztą).
2041
#zula999 nieaktywny
22 maja 2014r. o 10:18
~ napisał(a): kiedyś to może jeszcze miało jakieś znaczenie,żyło się wolniej,z sąsiadami w lepszej komunikatywie.Teraz często gęsto sasiedzi sie zmieniaj,mieskzania i domy(nawet na os.kwiatowym)sa pod wynajem,każdy biegnie za swoim,coraz mnie mend swendających sie po ulicy.....więc czu os.Kwiatowe czy okolice Jana Pawła jak dla mnie jeden grzyb....kiedyś na osiedlu była banda bogatych małolatów która "siała postrach"tak jak i w rynku czy na staszica lecz teraz jest cisza....wiec spokojnego mieszkania :)

Ciekawe....Mieszkałam 25lat na osiedlu kwiatowym,widziałam jak się budowało i nie przypominam sobie ,,bandy bogatych małolatów siejących postrach".A nie mieszkam tam od 2lat.Masz chyba błędne informacje
12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
22 maja 2014r. o 10:49
Zula - zgadzam się z tobą w 100% :)

Zmoderowano 22.05.2014 godz.10:59 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 10:55
ja tu mieszkam 28 lat i jakoś sobie nie przypominam tych band bogatych nastolatków...a nastolatki jak w każdym miejscu na ziemi...czasem szaleją, ale w granicach normy :) ostatnio 3 chłopakow szło i darło się do księzyca o 2 w nocy, wracali z imprezy (u sąsiada) i ci powiem że byli z ,,miasta"..pewnie z bardziej prestizowej dzielnicy :P :P
~anonim niezalogowany
22 maja 2014r. o 10:55
jak dla mnie to tam są sami bogacze.ale całkiem spokojna ulica narcyzów.sama bym nawet chciał zamieszkać na osiedlu kwiatowym.jak niema ktoś auta to nawet dużo autobusów jeżdzi na osiedle.
~ niezalogowany
22 maja 2014r. o 10:58
a poza tym to bogaczy tu jak na lekarstwo, mozna na na palcach jednej ręki policzyć....reszta to normalni spokojni ludzie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza