~Poziomkowy Mieczyk napisał(a): Pan Jakubowski jest bardzo dobrym mechanikiem, maszynę do szycia naprawił mi ekspresowo i tanio nawet gratis dorobił uchwyt do obudowy bardzo bardzo polecam
~Poziomkowy Mieczyk napisał(a): Pan Jakubowski jest bardzo dobrym mechanikiem, maszynę do szycia naprawił mi ekspresowo i tanio nawet gratis dorobił uchwyt do obudowy bardzo bardzo polecam
~~Pomarańczowożółta Abelia napisał(a):Ktoś napisał: ~Poziomkowy Mieczyk napisał(a): Pan Jakubowski jest bardzo dobrym mechanikiem, maszynę do szycia naprawił mi ekspresowo i tanio nawet gratis dorobił uchwyt do obudowy bardzo bardzo polecam
Witam. Można tel. do tego mechanika ?
~~Niebieskofioletowa Choina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Abelia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~Poziomkowy Mieczyk napisał(a): Pan Jakubowski jest bardzo dobrym mechanikiem, maszynę do szycia naprawił mi ekspresowo i tanio nawet gratis dorobił uchwyt do obudowy bardzo bardzo polecam
Witam. Można tel. do tego mechanika ?
~~Rudawa Nemezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskofioletowa Choina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Abelia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~Poziomkowy Mieczyk napisał(a): Pan Jakubowski jest bardzo dobrym mechanikiem, maszynę do szycia naprawił mi ekspresowo i tanio nawet gratis dorobił uchwyt do obudowy bardzo bardzo polecam
Witam. Można tel. do tego mechanika
662 717 598, to tel. do speca od naprawy maszyn w Kruszynie, domek po prawej stronie, jakieś 300-400 m od ścieżki rowerowej. Imienia i nazwiska tego pana nie pamiętam, ale żona kilka razy korzystaała z jego usług i zawsze była zadowolona.