Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Apel do złodzieja działkowego

~mamania niezalogowany
26 sierpnia 2014r. o 16:48
Bardzo proszę o pomoc,mój ojciec został okradziony na działce za pomem Eurocash.Z altanki złodziej ukradł ubranie które wisiało na wieszaku,podczas gdy mój tato kosił trawę.Nie proszę już o zwrot pieniędzy ,lecz o zwrot wszystkich dokumentów,prawo jazdy, dowód osobisty,dowód rejestracyjny pojazdu, klucze do samochodu.Tato jest starszym człowiekiem jest załamany .Proszę o zwrot lub o kontakt tel.lub sms. ja oddzwonię.dam nagrodę.dokumenty na Jerzy S.....ul. rynek.... Bolesławiec.Może ktoś znalazł.mój. tel 667 14 30 69. i wszystkich ostrzegam,aby jeśli nawet jesteście na działce to zamykajcie altanki.
Bardzo proszę to na czerwono.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 7:18
Prosze, dopisz jeszcze ...na której to działce było, będziemy mieć się na baczności.
~Iza niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 7:21
Mi również skradziono na działkach ,,Gwarek", działka nr 37 basen. Moja wsciekłość jest o tyle ogromna jak zobaczyłam moje trzyletnie dziecko, które jak się dowiedziało o tym to wybuchneło płaczem. Nie chodzi juz tu o pieniadze ale złodziej chyba wie, ze taki basen to słuzy dzieciom! tacy ludzie są ohydni!
Gdyby ktoś widział taki basen proszę o informację.
500183120[img=1409116898_a6f5xdx.jpg]
~Ramaj niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 8:24
Opowiadał mi znajomy mieszkający w jednym z miast zagłębia miedziowego ,że mieli problem ze złodziejami działkowymi.Nawet jak złapali to policja i aparat sprawiedliwości szybko uwalniali sprawcę (mała szkodliwość i takie tam).Raz złapali takiego i nie powiadamiali policji tylko pałą przetrącili rękę -załatwili go po "górniczemu".Ponoć pomogło (jak nomem omen) ręką odjął.
~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 9:16
Moi znajomi regularnie byli okradani z kosiarek, wreszcie obok kosiarki postawili nadpitą flaszkę wódki. Zamiast wódki był roztwór... octu.Wystawiony na pokuszenie, jak się zgłosi na pogotowie to od razu będzie wiadomo kto kradnie.
~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 10:52
ALARM BEZPRZEWODOWY KOSZTUJE 40 ZŁ NIE JEST TO DUŻY KOSZT POLECAM ZAWSZE TO ODGONI ZŁODZIEJA
~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 11:07
~ napisał(a): Moi znajomi regularnie byli okradani z kosiarek, wreszcie obok kosiarki postawili nadpitą flaszkę wódki. Zamiast wódki był roztwór... octu.Wystawiony na pokuszenie, jak się zgłosi na pogotowie to od razu będzie wiadomo kto kradnie.

Większej głupoty nie można było wymyślić :D :D :D Jak tylko odkręci nakretkę to tak mu buchnie w nozdrza odór octu ,że ani nie macie najmniejszej szansy ,ze wypije choć jednego łyczka,poza tym "roztwór" nikomu nie zaszkodzi,więc na pogotowie nie pójdzie choćby z własnej chęci roztwór wypił,a poza tym złodziej nie jest taki durny zeby zaraz pakować w pysk co znajdzie,nie musi być alkoholikiem,choćby zresztą miał katar i nie miał węchu to po jednym łyku już się "kapnie" ,że to nie wódka i wypluje a gdyby nawet przełknął ten jeden łyk to nastepnego juz nie i nic mu to nie zaszkodzi,tak,ze pomysł durny jak nie wiem co,jednym słowem kosiarka tak jak by już zmieniła właściciela :D :D :D :D :D :P ,ha.ha,ha,ha
~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 11:25
w opisywanym przez mnie przypadku po kilku skutecznych kradzieżach butelka z roztworem pomogła, złodziej się więcej nie pojawił

Zmoderowano 27.08.2014 godz.15:00 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza