Nie ma przyjaźni pomiędzy mężczyzną i kobietą. Zawsze to prowadzi do łóżka. Przynajmniej któraś strona tego chce i jak się nie przerwie tego w odpowiednim momencie, to koniec. Wiem, bo jestem przed rozwodem.
Ale powodzenia.
Przyjaźń między mężczyzną a kobietą? Oczywiście, jak najbardziej:)
Jest tylko jeden warunek. Mając obok siebie kogoś, na kim nam zależy, powinniśmy być uczciwi i tym samym budować obopólne zaufanie. Oczywiście nie zawsze jest tak idealnie, a najbardziej bolą wyrzuty za "niewinność"
Dopisane 01.09.2014r. o godz. 21:05:
~cO ? napisał(a): Kobieta z mężczyzną ? FEEEE , to przecież obrzydliwe.
Już różne rzeczy na tym forum pisali :| :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Oczywiście, że istnieje!
Przede wszystkim trzeba mieć do niej "zdrowe podejście" i nie stwarzać dziwnych sytuacji, o jakich napisała założycielka tematu.
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
magnum44 napisał(a): Oczywiście, że istnieje!
Przede wszystkim trzeba mieć do niej "zdrowe podejście" i nie stwarzać dziwnych sytuacji, o jakich napisała założycielka tematu.
Podaj przykład :D
Każda, ale to każda przyjaźń kończy się w łóżku. Od tego zwykle się zaczyna, ale (...) to każdy potrafi głupoty i pisać, że coś takiego istnieje...
Przykłady? Mamy Ci podać personalia naszych wieloletnich Przyjaciół ? :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~sie miało sie wie niezalogowany 2 września 2014r. o 6:45
Po wypowiedziach, tych anonimowych, od razu widzę kto jest kobietą a kto mężczyzną.
DROGIE kobiety, brak w Was zaufania do facetów, wszędzie wyszukujecie zdrady i same komplikujecie sobie życie.
Nigdzie autorka nie napisała że złapała "ich" na gorącym uczynku, oczywiście wy dopisałyście że sypiają ze sobą, że jest świnią i człowiekiem nieszczerym. Czemu jak facet jest u jakiejś kobiety to od razu musi być sex, może jest tylko miła rozmowa i kawa.
Bo tamtej kobiety męża nie ma, bo pracuje a obcy gość odwiedza ją w domu, w jakim świetle stawiacie siebie, jak tak można bez jakichkolwiek dowodów oskarżać dwie osoby, wstyd ;(
Ja ze względu na charakter mojej pracy, odwiedzam ludzi w różnych porach dnia, często zastaje kobiety same, bo mężowie w pracy, teraz pewnie jestem zdrajcą i świnią bo napewno sypiam z każdą.
Wstyd mi za Was
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.