Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wielopokoleniowy plac zabaw
~Kaj niezalogowany
4 października 2014r. o 22:36
~ napisał(a):
~kaj napisał(a): W całej Polsce najmniejsze miasteczka maja takie parki w Bolesławcu wystarczy melina z piwem a dla dzieci wiszaca opona do huśtania .Zastanawiam sie czy w Bolesławcu pozostali sami głupcy i wyłacznie niezadowolenio ze wszystkiego.Ludzie opamietajcie sie bo gdyby głupota umiała fruwać mało kto w Bolesławcu chodził by po ziemi.Popieram inicjatywe i czekam z niecierpliwością na zakończenie budowy .A za s.....e pieski byle gdzie pieski faktycznie pora sie już zabrać

Rozumie ze jestes starszy ode mnie i wystarczy ci to co było 50 lat temu mnie nie no i nbiestety filmu tez nie znam a powiedzenie tak .Pozdrawiam
U nas w tym parku już ponad 50 lat temu były urządzenia do zabawy: różnego rodzaju huśtawki , duża zjeżdżalnia i wiele innych atrakcji. Nie jest to żadna nowość. Co to ma wspólnego z mądrością czy głupotą mieszkańców. Nie rozmawialeś ze wszystkimi, to nie cytuj wyświechtanego powiedzonka ze starego filmu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ziemniak niezalogowany
5 października 2014r. o 11:42
Za te pieniadze moglibyście zrobić nowy skatepark:))))
~mp niezalogowany
5 października 2014r. o 14:16
~kaj napisał(a): ...Ludzie opamietajcie sie bo gdyby głupota umiała fruwać mało kto w Bolesławcu chodził by po ziemi...

Zgadza się !
Z lokalnej władzy mało kto chodzi po ziemi.
Zarozumialstwo, pycha, oderwanie od społeczności i wydalanie obelg pod adresem jakiejkolwiek krytyki.

Pialiście już z zchwytu nad amfiteatrem, infokioskami, i co po tym zostało ?

A mądrość społeczności jest prawdziwsza od waszej.
~ niezalogowany
5 października 2014r. o 15:04
~Ziemniak napisał(a): Za te pieniadze moglibyście zrobić nowy skatepark:))))

I wybudować prom kosmiczny dla idiotów.
~Justyś niezalogowany
5 października 2014r. o 17:26
Totalna durnota !!!!!! Jest plac zabaw przy ul. Łukasiewicza , też duże pieniądze zostały wydane na ostatni remont i w jakim celu ... tuż obok robić drugi plac zabaw za takie olbrzymie pieniądze !!!!!!!
A piękny park przy ul.Zgorzeleckiej ma 2 ! /słownie 2 ławki/ !!!! i chyba jeden kubeł na śmieci. Skandal!
~ niezalogowany
5 października 2014r. o 18:21
Porażka,szkoda wiekowych drzew! Czuję w powietrzu zadymę :>
~ niezalogowany
5 października 2014r. o 20:44
A mi sie podoba
Jak moje dziecko bedzie moglo sie pobawic a ja w tym czasie dla zabawy i sprawdzenia samego siebie bede mogl sie podciagac i na jakims tam sprzecie sprawdzic swoja kondycje to jestem jak najbardziej na TAK
~Ania81 niezalogowany
6 października 2014r. o 0:25
Mi też się podoba...........mój szkrab będzie miał gdzie się bawić.........
:)

Więcej takich placów zabaw............. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza