Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~gienek niezalogowany
3 listopada 2014r. o 19:52
Tak, od razu Kata albo Zarembecki da wam darmową kanalizację...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Papuga niezalogowany
3 listopada 2014r. o 20:18
~gienek napisał(a): Tak, od razu Kata albo Zarembecki da wam darmową kanalizację...

Tam zaraz darmową. Dopłacać będzie do szanownych gówien, jeden z drugim, żeby malkontentom dogodzić :>
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 20:29
~gienek napisał(a): Tak, od razu Kata albo Zarembecki da wam darmową kanalizację...

Kata nawet swoich kandydatów na radnych nie potrafił utrzymać:)
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 20:46
Piszesz bzdury że za darmo wystarczy, że po rzeczywistych kosztach i zgodnie z przepisami a obowiązku dostawcy nie przeniosą bezprawnie na odbiorce usług /sprawdź sam jak to jest w sąsiednich gminach i dopiero dyskutuj a najlepiej zostań inwestorem w sąsiedniej Gminie np Bolesławiec gdzie działki droższe a przyłącza tańsze / .
Ciekaw jestem ,który kandydat proponuje niższe podatki jak w bolcu i dlaczego w Osiecznicy mają niższe stawki i nie mają opłat abonamentowych
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 20:49
a ja mam pytanie o radnego do powiatu,( bo burmistrzem oczywiście p. Relich ), jak myślicie kto się sprawdzi z naszego okręgu najlepiej ?
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 20:58
~Papuga napisał(a):

Tam zaraz darmową. Dopłacać będzie do szanownych gówien, jeden z drugim, żeby malkontentom dogodzić :>

Szczególnie do twojego śmierdzącego bo myć to się chyba nie myjesz.
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 20:58
jak to kto BLONDYNKA
~gienek niezalogowany
3 listopada 2014r. o 21:46
Do powiatu moje typy to p.Potyszka z Czernej oraz p.Kalus
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.