Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 11:27
Każdy,który ograniczy wydatki na administrację które w 2012 roku w przeliczeniu na mieszkańca gminy wynosiły 257,6 zł co daje prawie 4 mln złoty będzie lepszym burmistrzem i finansistą od Relicha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewa Gajewska niezalogowany
4 listopada 2014r. o 15:12
~ napisał(a): a ja mam pytanie o radnego do powiatu,( bo burmistrzem oczywiście p. Relich ), jak myślicie kto się sprawdzi z naszego okręgu najlepiej ?

Myślę, że ja dam radę :)
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 15:34
~Ewa Gajewska napisał(a):
~ napisał(a): a ja mam pytanie o radnego do powiatu,( bo burmistrzem oczywiście p. Relich ), jak myślicie kto się sprawdzi z naszego okręgu najlepiej ?

Myślę, że ja dam radę :)

Myślę że jest to kompletnie bez znaczenia kto będzie i tak podnosicie raczki po decyzjach partyjnych lub liderów komitetu.
12900
#Stella123 nieaktywny
4 listopada 2014r. o 16:37
GIENEK!!! Ty chyba dawno nie widziałeś się w lustrze skoro negujesz wygląd kandydatów z otoczenia Tadka Zarembeckiego.
Uwierz mi,TY lepiej będziesz wyglądał goląc tę-tą głupią łepetynę, niż w tych poskręcanych rudych strzępach włosków.Wstyd aby tacy ludzie byli u boku burmistrza i reprezentowali Urząd Miejski jak pewnie robisz to obecnie.

~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:48
[img=1415116093_jypy07e.gif]
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:51
~ napisał(a):
~gienek napisał(a): znam obu panów, porządne chłopy i są aktywni

Szczególnie jeden jest porządnie aktywny. W procentach to tak około od 9 do 45.

W Czernej pije się bimber 60volt ,widzicie że aż wąsy mu zardzewiały.
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 17:37
~ napisał(a):
~silesian napisał(a): Mam prawo do swojej opinii. Nie chcę Chrobrego finansowanego ze środków publicznych, chcę pieniędzy dla sportu szkolnego. Nie chcę śmierdzących szamb, chcę kanalizacji i chcę za to płacić. Chce nowego rynku dla wszystkich mieszkańców, nie chcę eksperymentować z facetami chorymi na władzę.Wybieram Relicha.

Silesian taki lizus jesteś,ale do komisji się nie załapałeś. Miejska Komisja Wyborcza w Nowogrodźcu
Skład Komisji:
1)Maria Halina Gajewska zam.Milików zgłoszenia dokonał:KKW SLD Lewica Razem
2)Jan Gębus zam.N-c zgłoszenia dokonał KWW Platforma Samorządowa PB
3)Grażyna Anna Kłosowska zam. N-c zgłoszenia dokonał KWW Gospodarze w powiecie
4)Krystyna Komar zam.Gierałtów zgłoszenia dokonał KWW Roberta Relicha
5)Danuta Orlef zam.Parzyce uzupełnienie składu
6)Franciszek Piotr Wojciechowski zam.Nowa Wieś zgł.dokonał KW PO RP
7)Grażyna Wołoszyn zam. N-c zgłoszenia dokonał KWW Ziemia Bolesławiecka

1)Maria Halina Gajewska zam. Milików zgłoszenia dokonał KKW SLD Lewica Razem
1)Maria Halina Gajewska zam. Milików zgłoszenia dokonał KKW SLD Lewica Razem
~Dobra Rada niezalogowany
4 listopada 2014r. o 19:39
W dniu dzisiejszym 04 11 2014 Radni Rady Miejskiej w Nowogrodźcu po raz kolejny sięgają po pieniądze od rolników.Pomimo że ceny zbóż w tym roku spadły około 50% to Radni utrzymali bardzo wysokie stawki podatku na rok 2015 za 1 hektar w wysokości 137.50 zł.Jeszcze wczoraj na wspólnej komisji przeciwnych tej stawce było 5 radnych jednak po przespanej nocy i reprymendzie burmistrza zostało tylko dwóch przeciwnych a są to Radny Michał Jurewicz oraz Ryszard Kalus którym serdecznie dziękuję .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.