Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ludzie mieszkający w aucie

~ niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 11:40
~ napisał(a): Tak się składa,że większość lituje się i użala bardziej nad bezdomnymi dzikimi kotami, bezdomnymi psami a o bezdomnych ludziach piszą "a perdolić ich". Ot taki wśród ludzi dominuje rodzaj empatii.
moze i prawda, ale ci ludzie nie chca i nie potrzebuja pomocy, kot czy pies nie pojdzie do roboty, jest zalezy od człowieka, a cżłowiek jest zalezny od siebie tylko

Zmoderowano 11.12.2014 godz.16:00 - powód: topposting (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bromba niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 11:58
No,nie wiem bardzo czy człowiek jest zależny "od siebie tylko",ja bym powiedziała ,że przede wszystkim powinien liczyć na siebie samego a potem na innych bo człowiek jest jak najbardziej zależny od drugiego człowieka a właściwie od wielu ludzi ,począwszy od zależności od pracodawcy ,czy mu pracę da,czy zapłaci za nią a następnie jest zależny od lekarzy czy go nie zignorują kiedy potrzebuje pomocy poprzez różne urzędy i władze a skończywszy na zwykłej ludzkiej życzliwości, od której wszyscy jesteśmy zależni ,i której oby nam wżyciu nie brakowało.

~ niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 12:30
nie filozofuj, bo pieprzysz bzdury bez znaczenia, jak człowiek sobie zadba to znajdzie w końcu prace, ci ludzie nie potrzebuja pomocy, zyjemy w "demokratycznym" i "wolnym" kraju tak więc skoro nie szkodza innym to niech decydują sami o swoim życiu, skoro tak uwazasz to pewno z domu sie nie ruszasz bo wszystko zalezy od czegos "hmm moze zjade windą? ale to zalezy od osob konserwatów czy dobrze wykonali robote, a czy dobrze wykonali robote to zalezy od pracodawcy bo jak źle płaci to i robota zła, a moze drzwi sie nie otworzą, albo przejedzie mnie samochód, jestem zalezny od humoru tego co kieruje samochodem, albo czy deszcz pada

211
skorn
4 grudnia 2014r. o 15:31
Dlatego dobrze być w tych 0.1%

<i>
~Bolesławianka niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 15:37
Tak,wielu z nas zna tego kotka, bo ciągle bidak siedzi na dworze,czy słońce,czy deszcz,jakby swojego domu nie miał.Nie mówiąc już o tej porze roku.Jeżeli ma naprawdę 16 lat, to JESTEM W SZOKU,że pani jeżeli jest taką dobrą WŁAŚCICIELKOM,pozwala na to. Jedyne wytłumaczenie to takie,że jak jest drugi kot, młodszy,to mu widocznie przeszkadza i woli już wyjść z domu.Proponuję umieścić na tablicy napis
SZUKAM KOCHAJĄCEGO DOMU, pod którą kot będzie leżał,bo nawet bezdomnym kotom stawia się specjalne budki, a jezeli pani nie jest mu w stanie zapewnić CIEPŁA, a przede wszystkim SERCA, to może ktoś inny mu to da.Jeszcze proponuję usiąść koło niego, tak bez nakrycia wierzchniego,ciekawe ile pani wytrzyma.Powinno się tym zająć Stow.pomocy zwierzętom.SKANDAL!!!
~!!! niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 15:52
No właśnie STOWARZYSZENIE POMOCY
ZWIERZĘTOM wypieło d--pe.Prezeska boji się tej właścicielki kota.!!! a włascicielka uważa że wszystko w porządku i nikt jej nie ma prawa zwrócić uwagi.bo to jej własność i może robić co chce!!! Jeżeli ktoś ma odwage to go w końcu powinien zabrać i dać mu ciepły Dom na zime!!!.
~ niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 17:42
~ napisał(a): nie filozofuj, bo pieprzysz bzdury bez znaczenia, jak człowiek sobie zadba to znajdzie w końcu prace, ci ludzie nie potrzebuja pomocy, zyjemy w "demokratycznym" i "wolnym" kraju tak więc skoro nie szkodza innym to niech decydują sami o swoim życiu, skoro tak uwazasz to pewno z domu sie nie ruszasz bo wszystko zalezy od czegos "hmm moze zjade windą? ale to zalezy od osob konserwatów czy dobrze wykonali robote, a czy dobrze wykonali robote to zalezy od pracodawcy bo jak źle płaci to i robota zła, a moze drzwi sie nie otworzą, albo przejedzie mnie samochód, jestem zalezny od humoru tego co kieruje samochodem, albo czy deszcz pada

Weź relanium ,bo jeśli ktoś tu "pierniczy bzdury bez znaczenia to właśnie ty,,bez ładu i składu i głupio ,że aż boli z daleka.I nie zacietrzewiaj się tak bo ci żyłka pęknie.Śmieszne. :D

Zmoderowano 11.12.2014 godz.15:59 - powód: topposting (moderator)
~Szlacheta niezalogowany
4 grudnia 2014r. o 18:33
A może w ramach akcji dać im czekolady milka ?
Szlachetna paczka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.