Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Auto zostało zniszczone doszczętnie
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 6:16
~ napisał(a): Ludzie chodzi o czyjes zycie.
NIE O CZYJAS GLUPOTE WCALE MI NIE JEST GO ZAL !! !! !! !!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2014r. o 6:24
znam dobrego blacharza...tam klepnie,tu nadciągnie i auto jak nóweczka będzie...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 6:32
~Kuzynka krisa napisał(a): Co wy ludzie wogole piszecie?! Nie znacie a oceniacie!!! Fajrzy zazdrosni bo nigdy nie bedziecie mieli tego co on ma. Wystraczy pracowac a nie bladzic. Bardziej w porządku czlowieka nie ma :-* najgorsze ze nawet nie wiem co sie z nim dzieje teraz a wy tylko potraficie smiac sue z czyjesc porazki! Moze mi latal beta ale nie jest na tyle glupi ze przy takiej nawierzchni jechal za szybko. Zazdrosnicy w tylek bzykani... nie pojete jest mi to. Ludzie mowia zawsze bo zazdroszcza. Na twoim miejscu wstydzila bym sie cos takiego napisac!!!! Zero jakikolwiek norm moralnych. Krzysiu moj kochany mam nadzieje ze ci nic nie jest ;-( twardy jestes :-* jedna krew... ktos moze wie co sie z nim dzieje?

Ta, jechał 30 km/h i drzewo mu za zakrętu wyskoczyło. Oczywiście pan Kris dobry kierowca je ominął, ale drzewo też nie pozostało dłużne i zasadziło mu porządnego kopa z korzenia, przez co dachował i wylądował w polu. Dziewczyno BREDZISZ!
~ja niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 6:40

ponoć jechali w 4 osoby 2 gości i 2 dziewczyny
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 7:03
że to druhowie z nowogrodzca nie dali cynk na bolec cynk...? aż dziwne
~R.K niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 7:14
Jednego ...a mniej na drodze. :P

Zastosowana autokorekta

5799
CZARNULA83
9 grudnia 2014r. o 7:26
A mnie dziwi jeden tekst na tym portalu " więcej informacji wkrótce " i rzadko kiedy są 
~Drupal niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 7:56
Tak sie konczy nie przestrzeganie ograniczenia do 40 km/h ktore obowiazuje w Zablociu, dlatego zanim idioci na kogos zatrabia jadac przez te miejscowosc, niech przypomna sobie te oto zdjecia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza