Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Auto zostało zniszczone doszczętnie
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 9:46
Zaraz pewnie jeszcze zorganizuja zbiorke kasy bo taka tragedia sie stala.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~zwykły kierowca niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 9:48
A mnie chodzi o moje życie na drodze, nie czyjejś. Tacy wariaci niech się sami eliminują oby tylko nie narazali innych, ale oczywiście narażają swoją głupotą. Mam nadzieję, że szybko nie wsiadzie za kierownicę, a leczyć też powinien się za swoje, sam się o to nieszczęście prosił.
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 9:50
chyba dla was na leczenie!! bo tacy ludzie niech nie komentuja. nie znam goscia chociaz jestem z tej gminy, niech wraca do zdrowia.
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 9:52
jak sie boisz to nie jezdzij. na drugi dzien ze stluczona noga jezdzilem autem i dalej jezdze, kto mi zabroni???
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 9:56
~zwykły kierowca napisał(a): ....a leczyć też powinien się za swoje, sam się o to nieszczęście prosił.

placil podatki/mandaty jak kazdy z nas. opieka traktuje i traktowac powinna wszystkich jednakowo
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:02
~mania napisał(a): Jednego wariata na drodze mniej.Tam jest ogr.do 40km/h.
Powinni go obciążyć za akcje ratowniczą 100tyś/zł i zabrać prawko na 2 lata to by się nauczył jeździć.A ta na marginesie to on jest ślepy bo mam nagrane jak wyprzeda kolumnę aut na podwójnej ciągłej.

Jestem ciekaw czy będziesz taki(a) chętny(a) do płacenia za pomoc jak sam(a) będziesz jej potrzebować gdy wylądujesz w rowie albo na drzewie ze swojej lub czyjejś winy. Najważniejsze że nikomu nic się nie stało. Rozbił auto na które sam ciężko zarobił a Ty mania konfidencie pilnuj się żeby ciebie ktoś gdzieś nie nagrał :D :D
~Bolecnauta niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:11
Do nauki jazdy polecam micre a nie bmw.
~eliza niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:13
ktos wie co za dziewczyny z nim jechały ? :)
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo