Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

spowiedz

~ niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 20:58
~heyka napisał(a): Moze ktos wie czy jest jutro spowiedz w Boleslawcu? Jesli tak to napiszcie gdzie i o ktorej.Nie miejscowa jestem i dlatego pytam.

mysle ze w wiekszosci kosciol w trakcie mszy bedzie jakis ksiadz spowiadal
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 12:24
ja sie nie spowiadam bo nie :P
~ niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 12:54
A ja sie spowiadam tylko żonie jak za pózno do chalupy wróce :]
~wierzący i praktykujacy niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 13:05
Nikt was nie pyta o to czy się spowiadacie grzesznicy czy nie. Wasza indywidualna sprawa ale domyślam się, że 99% z was było u I Komunii Św., Bierzmowania, wzięło ślub kościelny etc. Tak was wychowano, taka jest wasza wiara, zmieniło się to bo taka nowa moda ? Powinniście się tego wstydzić.
Ktoś kto założył ten temat zapytał czy nie wiecie gdzie i o której jest dzisiaj spowiedź i tyle... no trzymam teraz gardę na ataki :P
~majętny Stef niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 14:57
Teoria jest taka ,że każdy katolik powinien nadstawiać drugi policzek
~ niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 15:02
~majętny Stef napisał(a): Teoria jest taka ,że każdy katolik powinien nadstawiać drugi policzek
a każdy ateista tyłek, skoro widzi świat od dupy strony
~Iza niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 18:40
Co do tematu forum.
W kościele na ul. E. Orzeszkowej (os. Staszica) jutro i pojutrze po mszy o godz. 18,00 będzie można przystąpić do sakramentu pokuty .
~heyka niezalogowany
21 grudnia 2014r. o 19:51
~heyka napisał(a): Moze ktos wie czy jest jutro spowiedz w Boleslawcu? Jesli tak to napiszcie gdzie i o ktorej.Nie miejscowa jestem i dlatego pytam.

Dziekuje bardzo za pomocne informacje, zycze Wszystkim spokojnych i pogodnych Świąt.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza