Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

11641
#Bajdel nieaktywny
1 maja 2015r. o 19:13
A ja nie głosuję na ogórki, kukizy, bakłażany ani inne warzywa. Nie pomogę kolejnym warchołom dojść do koryta.

Podstawą szczęścia jest wolność. Podstawą wolności jest odwaga. A więc kto z Was odważy się być sobą?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 20:15
I słusznie. W ogóle prawo głosu powinno być zaszczytem i ludziki plebs twojego pokroju nie powinni mieć wpływu na wybór kogokolwiek.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 maja 2015r. o 21:49
Bajdel napisał(a): A ja nie głosuję na ogórki, kukizy, bakłażany ani inne warzywa. Nie pomogę kolejnym warchołom dojść do koryta.

I motto :

" Podstawą szczęścia jest wolność. Podstawą wolności jest odwaga. A więc kto z Was odważy się być sobą? "

Ja , tylko nie wiem kim jestem :D . Ale Ty masz qurwa Bajzel w głowie.

Te warchoły , które obecnie przy korycie siedzą ( od dwudziestu pięciu lat ), śmieją się przy koniaczku z takich Ciemniaków , jak Ty :)

I co , jarzysz coś , Kolego Bajzel ?

Qurwa jego mać , jak długo jeszcze będę musiał słuchać takich Cieciów ?

Słuszna uwaga Patrzalski :) Ja też się nie golę , choć zdarzają się wyjątki , normalnie chodzę w łachmanach i w dupie mam poprawność polityczno - krawatową . Szukam kumpli po fachu. Trybunów Ludowych w myśleniu.

Bracia Lachy , gdzie jesteście ? :|

Kukiz na prezia ... i basta ! Ten ma prawo zostać Trybunem Ludowym , według mej wiedzy. A trzeba Wam wiedzieć Bolecnautki i Bolecnauci , że matury u mnie niet :D Nie mówiąc o magisterce , doktoranctwie , tudzież zwyczajnej profesurze , jam zwyczajny chłop od pługa , alias obsługa betoniary. Prostak i cham.

Niewielu na tym portalu potrafi ze mną dyskutować .... miałem nadzieję , że Ty ... Kolego Sto Cztery :)

No cóż ... ja nie chcę dominować , moim ideałem jest filozofia kosmity Ha Nocri : " ... nawet Marek , Szurza Śmierć , jest Dobrym Człowiekiem , tylko jeszcze o tym nie wie ... inaczej mówiąc , kochaj bliźniego , jak siebie samego :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11641
#Bajdel nieaktywny
1 maja 2015r. o 21:53
Hahaha. Naiwne łosie.

Podstawą szczęścia jest wolność. Podstawą wolności jest odwaga. A więc kto z Was odważy się być sobą?
~ niezalogowany
1 maja 2015r. o 21:56
Patrzalski napisał(a): Według Twojej teorii powinna wygrać pani profesor Ogórek .Jest mądra ,śliczna ,nie chleje na umór :) Sam myślałem i myślę czy nie była by najlepszym prezydentem ? Ale ja chyba wolę Kukiza :) Jest brzydki ,pije ,nie goli się ... to tak jak ja ;) Żart to był oczywiście . Nie ma kandydata który byłby godzien mojego głosu . Ale.... jeśli w drugiej turze spotka się Kukiz z Komorowskim albo tym co chce oddać Polskę pod władzę Chrystusa Króla to oczywiście oddam głos na Pawła .

racja ja też na Pawła zagłosuje
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 maja 2015r. o 22:00
Marek , Szczurza Śmierć , miało być ... wybaczcie :) Moje skróty myślowe doprowadzają mnie czasami do granic ignoranctwa.

Jeszcze raz proszę o wybaczenie :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
1 maja 2015r. o 22:13
Młodzi stawiają na p. Janusza. :-) [img=1430511213_eihq6vg.jpg]
10592
#bieda nieaktywny
1 maja 2015r. o 22:37
Pannazdzieckiem napisał(a):

Kukiz na prezia ...

nawet jak Kukiz wygra (w co wątpię) nic nie zmieni i za dwa lata będziesz o nim mówił to samo co o Bronku.
REKLAMA BAU zaprasza