Bajdel napisał(a): A ja nie głosuję na ogórki, kukizy, bakłażany ani inne warzywa. Nie pomogę kolejnym warchołom dojść do koryta.
I motto :
" Podstawą szczęścia jest wolność. Podstawą wolności jest odwaga. A więc kto z Was odważy się być sobą? "
Ja , tylko nie wiem kim jestem :D . Ale Ty masz qurwa Bajzel w głowie.
Te warchoły , które obecnie przy korycie siedzą ( od dwudziestu pięciu lat ), śmieją się przy koniaczku z takich Ciemniaków , jak Ty :)
I co , jarzysz coś , Kolego Bajzel ?
Qurwa jego mać , jak długo jeszcze będę musiał słuchać takich Cieciów ?
Słuszna uwaga Patrzalski :) Ja też się nie golę , choć zdarzają się wyjątki , normalnie chodzę w łachmanach i w dupie mam poprawność polityczno - krawatową . Szukam kumpli po fachu. Trybunów Ludowych w myśleniu.
Bracia Lachy , gdzie jesteście ? :|
Kukiz na prezia ... i basta ! Ten ma prawo zostać Trybunem Ludowym , według mej wiedzy. A trzeba Wam wiedzieć Bolecnautki i Bolecnauci , że matury u mnie niet :D Nie mówiąc o magisterce , doktoranctwie , tudzież zwyczajnej profesurze , jam zwyczajny chłop od pługa , alias obsługa betoniary. Prostak i cham.
Niewielu na tym portalu potrafi ze mną dyskutować .... miałem nadzieję , że Ty ... Kolego Sto Cztery :)
No cóż ... ja nie chcę dominować , moim ideałem jest filozofia kosmity Ha Nocri : " ... nawet Marek , Szurza Śmierć , jest Dobrym Człowiekiem , tylko jeszcze o tym nie wie ... inaczej mówiąc , kochaj bliźniego , jak siebie samego :)
Dobranoc :)