To nie jest ważne , kto wygrał , chociaż nie oglądałem . To myśmy przegrali ... jeszcze tego nie rozumiecie ? To My jesteśmy niewolnikami marionetek. To My płacimy podatki . Nas ściga Poczta Polska i Urząd Skarbowy Ministerstwa Finansów niby publicznych :D . Nas ścigają " firmy windykacyjne " , jak słusznie swego czasu zauważył Ziemkiewicz "
z liberalizmu została nam tylko bezlitosna egzekucja długów "
Bracia Lachy :) Czas się obudzić z tego pier. dolonego dobrobytu i zastrajkować , jak zrobili to nasi przodkowie.
Podstawą jest zmiana Sztolcmanowej konstytucji . Paragraf dwieście dwadzieścia .
Szogun i Kaczorowaty o takich sprawach nie gadają , wolą równość , wolność i braterstwo rodem z rewolucji Robespiera :)
Bojkotować drugą turę . To pic na wodę i fotomontaż ... podobnie , jak i pierwsza :D
Przypomnę jeszcze raz , ponieważ kłamstwo wielokrotnie powtórzone staje się prawdą :D
Pannazdzieckiem napisał(a): No nie wiem , jak tam Skornik , ale ja jeszcze parę dni temu miałem kandydata , ale przeczytałem to :
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/grzegorz-braun-polski-kandydat-na-prezydenta-2015-03
I krótki cytat :
"Głoszenie idei wolnościowych, postulatów obniżenia podatków, własności itd. nie ma żadnego znaczenia i jest niemożliwe do realizacji tak długo, jak Naród Polski nie ma prawnej możliwości emisji własnej waluty. Konstytucja Kwaśniewskiego vel Stolzmana z 1997 r. oddała emisję złotówki w ręce żydowskiej lichwy. Art. 220 konstytucji zabrania finansowania deficytu budżetowego przez „zaciąganie zobowiązania w centralnym banku państwa”. Innymi słowy Narodowi Polskiemu odebrano możliwość emisji pieniądza i oddano ją w ręce żydowskie. W istocie jest to główna przyczyna ucisku fiskalnego i jak długo Polska będzie miała związane prawem ręce w emisji złotówki, tak długo nie ma możliwości obniżenia czy likwidacji ucisku fiskalnego. Dlatego wszelkie postulaty Korwina czy Brauna odnoście obniżenia podatków i likwidacji biurokracji nie mają żadnego znaczenia. Działając w myśl zasady Mayera Amschela Rothschilda „Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa” temat ten jest przemilczany przez wszystkich kandydatów w wyborach i przez wszystkie partie polityczne. "
Nie ma kandydatów. To wszystko , to tylko pic na wodę i fotomontaż . Niestety ...
Zachęcam Was do czytania. Wyłączcie pudła dla id.iotów
Dobrej nocy Wam życzę :)