Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 15:03
Ja wiem jedno DUDA = OBŁUDA..Powinien wygrać jakiś z poza bandy czworga.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 16:45
Przeraza mnie glupota tych ,ktorzy pojda glosowac na komorowskiego. Co jeszcze ma wam ukrasc abyscie obudzili sie z tej pier.... hipnozy. Partie wami rzadza za wasze pieniadze ocknijcie sie. Pisza ustawy dzieki ktorym jawnie nas okradaja. Teraz jest dobry moment aby z tym skonczyc, ale po co dupe ruszac isc na wybory, moze za was ktos to zrobi barrrrany. Rece opadaja.
~POżyteczny idiota niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 16:46
w imię ojca syna i ducha świętego amen,boże niebieski co czuwasz nad nami wszystkimi ,boże spraw żeby Janusza Kor.Mikk. nigdy przenigdy nie został prezydentem polski,boże ojcze nasz niebieski czuwaj nad nami wszystkimi i chroń nas od programu wyborczego który może doprowadzić nas na skraj podrzędny.módlmy się,niech będzie pozdrowiony ojciec niebieski,szczęść boże.
~buk niebieski niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 17:24
Zobaczę co da się zrobić,buk ci zapłać synu.
~,lo niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 18:11
~koral napisał(a): Biedni, co nie mają na chleb bo rządzi PO i PSL to niech idą dalej glosować na PO i PSL, bo już się do ubóstwa przyzwyczaili i po co im zmiany. :P :P :P
~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 18:22
~buk niebieski napisał(a): Zobaczę co da się zrobić,buk ci zapłać synu.

Matko i córko co to się wyprawia. B. widzisz i nie grzmisz. Wszystkich ateistów na stos.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 19:02
Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i czynić będą wielkie znaki i cuda aby o ile można zwieść wyborców. A więc strzeżcie sie POtępionych.
~ niezalogowany
22 kwietnia 2015r. o 19:37
Strzeżcie się ...ów i Dudy bo to sekta smoleńska.

Zastosowana autokorekta