Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

211
skorn
28 kwietnia 2015r. o 15:45
mir.ko napisał(a): rozbijamy głosy na wielu kandydatów

Nawet gdyby zebrać głosy na wszystkich kandydatów antysystemowych i przekazać je jednemu z nich, to nie będzie to więcej niż kilkanaście procent. A to wciąż za mało na II turę, o wygraniu nie wspominając. Ale tak jak wspomniałeś, jest to dobra zapowiedź na przyszłość, czyli szansa na wejście NOWYCH ludzi do sejmu.

Dopisane 28.04.2015r. o godz. 15:45:

82.177.212.*** napisał(a): bla bla

No fajnie, to teraz podyskutujmy na twoim "wysokim" poziomie. Duda nie nadaje sie na prezydenta, bo rozmawiał przez komóre w kościele, a Komorowski się nadaje, bo skakał po fotelach w Japonii. Bronki to fajne chłopaki.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~klucz-nick niezalogowany
28 kwietnia 2015r. o 15:48
JOW zabetonują reżim jaki nami steruje na długie lata,a przede wszystkim o to chodzi :) Paweł Kukiz na prezydenta :)
13021
eto
28 kwietnia 2015r. o 15:58
~ napisał(a): Braun .Nazwisko polskie ??

Ciekawy człowiek z tego Brauna, tylko czy potrafi pójść na kompromis w sprawie Unii i kościoła, bo mam wrażenie, że jest za bardzo konserwatywny.

Z tego co obserwuję to chyba Palikot jest dobrym kandydatem, zwłaszcza jak Kaczyński ciągle go każe księdzu kropić święconą wodą. :D

Ja już dawno wiedziałem na kogo glosować w I turze, a w II to zobaczymy kto wejdzie. ;)

Udanych dyskusji!!! ;)
211
skorn
28 kwietnia 2015r. o 16:04
Braun ma ciekawe poglądy, ale sprawia wrażenie człowieka, z którym ciężko się współpracuje. Trudno jest mi wyobrazić go sobie w polityce, w kontakatach z innymi ludźmi w obecnym systemie demokratycznym. Pewnie dlatego, że jest monarchistą.

<i>
13021
eto
28 kwietnia 2015r. o 16:09
skorn napisał(a): Pewnie dlatego, że jest monarchistą.

O tym to już całkiem zapomniałem.

To może jak zostanie prezydentem, to na króla będzie chciał się koronować?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2015r. o 16:29
Skaut napisał(a): Najprawdopodobniej na kolejną kadencję naród wybierze jednak obecnego prezydenta i nie dlatego, że nie ma lepszych od niego ale dlatego że lepsi od niego w tych wyborach nie wystartowali.

Zgadza się Skaucie , ale potrzebna jest zmiana łżeszelit. Dlatego Kukiz. Zwróćcie uwagę , że mamy do czynienia z zawodowymi politykami , którzy od lat przy korycie , tymczasem Naród wymiera i ucieka z ojczystej ziemi. Polska nawet już teoretycznie nie istnieje , od czasu jak prawa ustalają nam w Brukseli. Ci durnie opowiadają nam w telewizorni o funduszach , które szeroką rzeką płyną do Polski , a siedem tysięcy Polaków tylko w 2013 popełniło samobójstwo z ekonomicznych powodów. Nie mamy przemysłu , rolnictwa , przetwórstwa , banków i władzy nad czymkolwiek. Neokolonializm w dwudziestym pierwszym wieku !

Nie twierdzę , że Kukiz jest w stanie za pomocą czarodziejskiej różdżki zmienić ten stan rzeczy , ale zmiany od czegoś trzeba zacząć. Skoro ubecja pozwoliła Mu występować w telewizorni , to jest już szansa na wykiwanie ubecji , i o to warto się modlić ... nawet ateistom :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13547
#Skaut nieaktywny
28 kwietnia 2015r. o 19:29
Pannazdzieckiem napisał(a):
Skaut napisał(a): Najprawdopodobniej na kolejną kadencję naród wybierze jednak obecnego prezydenta i nie dlatego, że nie ma lepszych od niego ale dlatego że lepsi od niego w tych wyborach nie wystartowali.

Zgadza się Skaucie , ale potrzebna jest zmiana łżeszelit. Dlatego Kukiz. ...

Chyba nieco się zaplątałeś. Skoro zgadzasz się z moja prognozą to zwrot "Dlatego Kukiz" nie ma sensu. Nie zamierzasz chyba marnować głosu. To przecież zupełnie egzotyczny kandydat i być może nadaje się na prezydenta ale nie w naszym kraju.
A jeżeli chodzi o zmianę "łżeszelit", rozumiem że na elity prawdziwe, to raczej hasło na wybory parlamentarne. Jeden prezydent to przecież jeszcze żadna elita.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2015r. o 19:52
Ale od czegoś trzeba zacząć Skaucie :)

Proponuję Kukiza ,( choć dla mnie to Młody Człowiek) , ponieważ ma w sobie ten bunt przeciwko żydowskiej dominacji . Facet ma w sobie ...coś więcej niż wyreżyserowany Braun. Trzeba cały czas pamiętać o tym , że trzysta tysięcy lat temu , na tej Planecie pojawili się Reptylianie z Oriona . A ponieważ znają się na mutacjach sterowanych , to i nic dziwnego , że któryś z nich wcielił się w Brauna.

Kukiz jest autentyczny . Lemingi Go nie wybiorą , bo nie wiedzą , co w trawie piszczy . Pat ... Qurwa jego mać !

Masz rację , nie ma nadziei

Dobranoc ;(

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMA KGHM zaprasza