Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelny wypadek na drodze wojewódzkiej nr 296
~ niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 15:59
tak normalnie w społeczeństwie udają normalnych ludzi, dopiera tutaj w necie widać ile ...i jest wśród nas

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:(:( niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 16:20
Najprościej jest napisać "...a" mniej tylko chciałabym zobaczyć jakbyście wszyscy Wy którzy piszecie tutaj negatywne komentarze zachowali się gdyby był to wasz brat lub siostra ktoś bliski najłatwiej jest komentować dopóki nie tyczy się to Was osobiście...to był człowiek jak każdy z Nas Nas...śmierć człowieka jest zawsze tragedia bez względu na jej przyczynę...życia mu już nic nie wróci...wyrazy współczucia dla rodziców i rodzeństwa...;(

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 16:32
Tak, tak zabił się na własne życzenie ściągając się z bratem. Gdzie tu rozsądek, bezpieczeństwo i odpowiednia prędkość. Są tory do tego przeznaczone a nie droga publiczna. Brat, siostra, kuzyn czy wujek. Co to za różnica? Nie żałuję takich osób. Plus tego zdarzenia ze nie było innych ofiar np. Dzieci na rowerze, kobieta w ciąży itp itp.....
~Lolo niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 16:33
No tak, przyczyną wypadku było zdecydowanie wyłącznie drzewo. Zastanów się co piszesz.
~ niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 16:46
jechałem dzisiaj od Chojnowa do Bolesławce co ludzie za kierownicą wyprawiają to masakra,wyprzedzanie na 4-tego,tirowcy na ciągłych ,przez wioski jadą na odcięciu,ludzie ogarnijcie się wolniej nie jesteście sami na drodze,BO Z TEGO CO ZAUWAŻYŁEM KTO JEDZIE PRZEPISOWO TO ICH ZDANIEM JEST NIE NORMALNY,gdzie są te kontrole w terenie zabudowanym?karać karać i jeszcze raz karać tych piratów drogowych.
2900
#falco nieaktywny
17 czerwca 2015r. o 17:30
już jakiś czas codziennie jadę przez Nowogrodziec Kol.
to długa mieścina a ja się toczę te 50kmi obserwuję ludzi...
dlaczego mnie wyprzedzają jadąc dużo ,za dużo... ;)
brak cierpliwości czy brak wyobraźni?
biały ''eskorcik'' DZL... ;)
NIE POZDRAWIAM CIĘ BO Z TAKĄ JAZDA JAK DZISIAJ KTO WIE CZY NIE POZDROWI CIĘ NIEBAWEM PIOTR...to taki ''święty'' ponoć...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 18:18
Do wszystkich, którzy nie mają co robić, tylko siedzą na internecie i dodają głupie komentarze sądząc, że zablysna.Jeśli nie macie co robić,nauczcie się robić na drutach,dajcie spokój człowiekowi i jego rodzinie,zdajecie sobie sprawę jaką krzywdę wyrządzacie rodzinie i bliskim??? Stało się coś strasznego,zginąl młody,wspaniały czlowiek,a wy przypisujecie mu bóg wie co,nikogo nie zabił,zginąl sam!!!!!!!! I wszystkim bliskim będzie go brakowało, mimo tego co wypisujecie !!!!!!! Wstydzcie się wszyscy autorzy bzdurnych komentarzy!!!! Szkoda mi was...
~ja niezalogowany
17 czerwca 2015r. o 19:13
proszę ADMINISTRATORA o zamknięcie tego tematu tym bardziej, że po co istnieje możliwość dodawania komentarzy w takich sytuacjach? ludzie nie mają taktu na necie wielce wyszczekaniu a w realu gęby nawet nie otworzą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza