Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Hawajskie otwarcie "Leśnego Potoku"
~tomek niezalogowany
11 lipca 2015r. o 10:23
lia napisał(a): Marudy jak zwykle mają dużo do powiedzenia ale jak zrobi się gorąco to pewnie nawet nie będzie miejsca do zaparkowania auta

A nie uwazasz ze lepiej wyremontowac baseny na Spacerowej zamiast robic obiekt w tak halasliwym i niebezpiecznym miejscu? Tam dodatkowo niebawem bedzie obwodnica. Wlącz myslenie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9478
#lia nieaktywny
11 lipca 2015r. o 10:40
~tomek napisał(a):
lia napisał(a): Marudy jak zwykle mają dużo do powiedzenia ale jak zrobi się gorąco to pewnie nawet nie będzie miejsca do zaparkowania auta

A nie uwazasz ze lepiej wyremontowac baseny na Spacerowej zamiast robic obiekt w tak halasliwym i niebezpiecznym miejscu? Tam dodatkowo niebawem bedzie obwodnica. Wlącz myslenie.

Dobrze na Twoją prośbę włączę myślenie :D A czy Ty myślisz, że marudzenie teraz jakie to te baseny są tam niepotrzebne coś da? Mają je teraz zlikwidować bo ''wiecznym marudom'' znowu coś nie pasuje? Jak dla mnie to też trochę kiepska lokalizacja ale niektórym to nie przeszkadza. Place zabaw dla dzieci też są przy drogach to może najlepiej nic nie budować.
315
#mir.ko nieaktywny
11 lipca 2015r. o 10:50
~tomek napisał(a):

baseny i tak dostaną grube miliony na rermont, a ten obiekt pełni podwójną funkcje. zadnemu z nas nic nie przybedzie, gdyby sie wstrzymac od tych inwestycji, wiec niech stawiają. byla bieda i bedzie
~kab niezalogowany
11 lipca 2015r. o 10:57
Abstrahując od sensu tej inwestycji, co przykuło moją uwagę to fakt, ze już 30 minut po uroczystym otwarciu owego basenu wszyscy oficjele i urzędnicy poszli do domu. Pewnie gdyby otwarcie odbywało sie w godzinach pracy, to pół dnia by siedzieli; a tak w piątek o 15 to chyba każdy z nich z przymusu przyszedł i jak tylko można było to myk do domu.
~ niezalogowany
11 lipca 2015r. o 11:08
do "z innej strony"a tobie kto zabronił zorganizować grupę i przyjść .Wiem krów na pastwisko już nie wyganiasz ,bat woźnicy zamieniłeś na komputer i d...y nie chciało ci się ruszyć bo po drodze słoma z butów by ci wyleciała.Tak trzymaj - pozdrwiam
~x niezalogowany
11 lipca 2015r. o 12:36
Panowie i Panie narzekający! Jest świtny interes do zrobienia! weźcie dotację z unii i wyremontujcie "stare" baseny. Bedziecie milionerami! I wstęp TYLKO dla mlodych!!! Prosze sie nie pchac, a ja za poradę nic nie chcę
12980
#kczlk nieaktywny
11 lipca 2015r. o 13:28
Yeeeeyy... jest i pani szewczyk :D
~ niezalogowany
11 lipca 2015r. o 13:40
~x napisał(a): Panowie i Panie narzekający! Jest świtny interes do zrobienia! weźcie dotację z unii i wyremontujcie "stare" baseny. Bedziecie milionerami! I wstęp TYLKO dla mlodych!!! Prosze sie nie pchac, a ja za poradę niyc nie chcę

Żeby to było takie proste to już dawno byłyby zrobione. Nie masz pojęcia o dotacjach to po co piszesz takie bzdury...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.